Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen a vámpírbűvölet? Mi...

Milyen a vámpírbűvölet? Mi történik, ha egy vámpír megbűvöl, időt tör vagy ehhez hasonlók?!

Figyelt kérdés
Bármilyen választ elfogadok, kivéve a gyermeteg ostobaságokat! Azokkal kérlek kíméljetek!
2011. aug. 22. 00:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: Aki erre komolyan válaszolna, azt remélhetőleg már ápolják egy hűvös kis gumiszobában, mielőtt még vámpírnak képzelné magát és kiugrana az ablakon, mondván, hogy tud repülni.
2011. aug. 26. 10:29
 12/17 KMartin4 ***** válasza:

Ez részben így van. :\

Bár én nem éppen hiszek az ilyen vámpírokban. Nekem más elképzelésem van róluk.

(NEM vagyok alkonyat- vagy vámpírnaplók-rajongó! És semmi más sem!)

2011. aug. 26. 10:39
 13/17 szofivamp válasza:
Én úgy tudom, amikor egy vámpír megbűvöl valakit, ráerőlteti a saját akaratát és bármit képes elhitetni, mondatni, vagy tettetni az emberrel. Olvastam már arról hogy erre a moroik képesek....és nem a vámpírnaplókból vettem
2011. aug. 28. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, amikor egy vámpír megbűvöl valakit,az illető növeszt még két kezet minden tyúkszemére, meghánytatni, vagy megetetni az emberrel. Olvastam már arról hogy erre a pöfkuttyok képesek....és nem a vámpírnaplókból vettem
2011. aug. 29. 23:45
 15/17 anonim válasza:

Vámpírbűvölet--> az illető akit megbűvöl 1 vámpír az hülye kérdéseket tesz fel a gyakori kérdésekre :))

Várjunk csak....Úr isten.! Téged akkor megbűvölt 1 vámpír.!!!!! .____.

Szerencsédre van ez ellen 1 módszer amivel meg tudod törni ezt a bűvöletet.!!!

1.Keress kutyaszart.

2.Kend be magad vele.

3.Menj be a szobádba.

4.Fuss neki az egyik faladnak. :)

Ha ezt végigcsinálod akkor már garantáltan vége lesz a bűvöletnek :))

(Mellékhatások:undorító szag,fájó végtagok...)

Am komolyan gondoltad azt h nem fognak neked ideírni "gyermeteg ostobaságokat".? :)))))))))))))))))))))))

2011. aug. 31. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Mivel a vámpírok a fantázia szülöttei, így a bűvölésel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy szárnyaljon a fantáziád hogy hogyan... pl: szerintem csak kitörli az emlékeidet és elmondja hogy mire emlékezz helyette
2011. szept. 21. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
az előző kommentelő nem jár messze az igazságtól. Nem emlkszel semmire a megbűvölt időből, vagy ha erős vagy, akkor is csak halvány képekre emlékszel, sokszor szédülsz, s úgy érzed, mintha sosem lennél egyedül.
2012. febr. 27. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!