Hogy kell szellemet idézni?
Figyelt kérdés
Olyat ne irjatok, hogy ne csináljam.2011. aug. 18. 15:42
11/33 anonim válasza:
Nekem 2 ismerősöm is van akit Nagy Árpinak hívnak :) Legfeljebb a szó egyik fele jön ki nálad
12/33 anonim válasza:
13/33 anonim válasza:
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ezt a kérdést már mennyien feltették! Am sztem quija táblával lehetne, csak nem tom h hol lehet beszerezni , én is nagyon szeretnék már szellemet idézni bár mindenhol azt olvasom h necsináld, egy ismerősöm kipróbálta és meghalt...stb.
14/33 anonim válasza:
Quija táblával (remélem jól írtam le). Vagy egyszerűen gyertyákkal is lehet. Sötétben, csak a gyertyák égjenek, elmondod kit szeretnél hívni, és mi okból. DE! Én a helyedben nem játszanék ezzel, mert gondolom Te sem szeretnéd, ha a másvilágról mindig b@szogatnának.
15/33 anonim válasza:
Én úgy csinálnám , hogy hajtogatnám , hogy szellem gyere ide.
Vagy esetleg ezzel : "Kísértet járja be Európát , a kommunizmus kísértete ".
Ha sikerül megidézned , azt mindannyian észrevesszük.
Majd a következő negyven évben , csak visszaküldjük valahogy.
16/33 Életed válasza:
Minek neked a szellem?:d
Nem tanul helyetted..nem takarít helyetted...:d
Amúgy vannak őrző angyalok...foglalkozz velük inkább:d
17/33 anonim válasza:
Csak arra kérlek vissza ne hozd Zámbó Jimmyt !
18/33 anonim válasza:
"[szellem által mondott szavak részlete]"
-[Szellem neve]
19/33 anonim válasza:
Szerintem ne idézz,nem tudom mennyire valósak ezek a dolgok de én olvastam könyvbe hogy mi is tőrtént mikor két diáklány hülyeségből idézett... Most ha nem találod hasznosnak !LESZAROM! De ne tedd hidd el.
20/33 anonim válasza:
Szellemek ugyebár nem léteznek, ezért lehetetlenség őket megidézni. A helyes válasz: sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!