Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fekete szeműek: kell tartanunk...

Fekete szeműek: kell tartanunk tőlük? Mit tudnak ártani nekünk?

Figyelt kérdés
Hülyeségektől kíméljetek!
2011. aug. 18. 13:12
1 2 3
 11/25 x) ***** válasza:
Hát Bódi Gusztitól meg a fekete szemektől nem árt tartani. Fontos hogy ne bosszantsuk fel őket, lassan hátráljunk, mert fülsüketítő visítozással és énekléssel fogják megvédeni magukat.
2011. aug. 18. 17:34
 12/25 anonim válasza:
persze, hogy félned kell tőlük! olyanok, mint a baziliskus a harry potter és a titkok kamrájában, ha belenézel a szemükbe azonnal meghalsz!!
2011. aug. 18. 18:20
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
Na, most akkor a sok idióta után, végre egy normális választ is olvashatsz. A fekete szeműek alapján szerintem te arra a Kína északi tartományaiban őshonos démonfajra gondolsz, amiknek az észleléséről nagyon kevés a beszámoló, emiatt nem áll túl sok adat a rendelkezésünkre. Annyi biztos, hogyha látod, hogy megmutatja a szemét (a teljesen fekete szemét) akkor kezdhetsz aggódni, mert néhány nap múlva (állítólag az ottani szakértők hosszú hónapokig vitatkoztak azon, hogy ha megmutatja a szemét, még meddig élhetsz, mert a beszámolók ezen a ponton térnek el a leginkább. Vannak akiknek a rokonai/barátai egy nap után rejtélyes módon eltűntek, de olyan is akad, aki a találkozás után még egy hónapig sem tűnt el.) elrabol, és senki nem tudja mit csinál veled. Az embereknek otthagyja a körmeit az elrablásuk helyszínén, szóval ebből következhet, hogy nem valami barátságos démonfajta. De a jó hír, hogy Európából még nem érkezett egyetlen beszámoló sem, csak Kína északi részéről. Ha van bármi kérdésed, szívesen segítek.
2011. aug. 19. 11:33
 14/25 anonim ***** válasza:
És a legendaknyomaban.blog.hu-s beszámolók nem Európából származnak?
2011. aug. 19. 20:30
 15/25 anonim ***** válasza:

nagy a világ de van közepe

az én rózsám fekete szeme :D

bocsi de most csak ez ugrott be xD

2011. aug. 19. 22:49
 16/25 anonim ***** válasza:
nem ártanak nekünk, Bódi Guszti még nem szólította fel őket támadásra. De, nem árt felkészülni rá sok sok disznósajttal, pecsenyével, hogy legyen mivel őket várni.
2011. aug. 20. 15:23
 17/25 ausonia ***** válasza:
100%

azokra a gyerekekre gondol,akik Amerikában ijesztgetik az embereket azzal, hogy be akarnak menni a házaikba.soha senki nem engedte még be őket(vagy nem élték túl, ha igen),ezért nem tudjuk mi történik, ha megtesszük.állítólag van némi hipnotikus képességük, és valamiféle visszataszító dolgot árasztanak magunkból,mert mindenki,aki eddig találkozott velük arról számolt be, hogy halálra volt rémülve.

ez a mese. onnan indult, hogy egy unatkozó újságíró közölt egy ilyen sztorit egyszer valami amerikai lapban. nem meglepő módon pontosan azután, hogy az emberek jobban elkezdtek érdeklődni az ázsiai mitológia iránt, mert megjelentek az ilyen témájú japán, kínai, stb. horrorfilmek a piacon. az újságíró sztorija után persze elkezdtek ömleni a fekete szeműekről szóló történetek. kicsit össze van mosva a vámpír-mítosszal(hipnotizálás, nem mehetnek be a házadba, csak ha hívod őket), és szerintem a pasas marha jót szórakozik rajta(ha még él) hogy mennyire sikerült beparáztatnia az embereket.

félni nem kell tőlük, mert nem léteznek, van egy pár nagyon érdekes sztori róluk a neten, keress rá, ha szeretsz ilyeneket olvasgatni, vagy ha gyakran jársz táborozni és akarsz egy-két jó horrorsztorit mesélni a többieknek.

2011. aug. 20. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

Én már nem értem, hogy miért lett ilyen felkapott...

De kérdező! Most komolyan: ha azt akarnák, hogy tudjunk róluk, akkor már Neked is, nekem is, az előző hozzászólónak is, az utánam kommentelőnek is felfedték volna magukat. Ha meg nem akarják, hogy tudjunk róluk, akkor meg úgy intézték volna, hogy ne tudjunk róluk. Ilyen egyszerű. Nincsenek. Ahogy ufók, szellemek, árnyékemberek, gyíkemberek és más KITALÁLT lények se...

2011. aug. 21. 14:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Először s leszögezném, hogy nem kamuzok, hanem 100%-osan őszinte választ adok. Többször találkoztam ilyenekkel. Általában az utcán csoportosan járkálnak, megfélemlítik az embereket, de akár a tolvajlástól sem hátrálnak meg. A durvább egyedek meg is ölhetnek. Sokszor érthetetlen nyelven beszélnek, de a magyart is törik. Városokban és vidéken egyaránt előfordulnak. Fő közlekedési eszközük általában Oroszország csodája a Lada. Kb ennyit tudtam hosszas gyűjtőmunkával összeszedni. Szívesen.
2011. aug. 21. 19:33
 20/25 anonim válasza:

[link]

Olvasd el :)

2011. aug. 21. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!