Fekete szeműek: kell tartanunk tőlük? Mit tudnak ártani nekünk?
nagy a világ de van közepe
az én rózsám fekete szeme :D
bocsi de most csak ez ugrott be xD
azokra a gyerekekre gondol,akik Amerikában ijesztgetik az embereket azzal, hogy be akarnak menni a házaikba.soha senki nem engedte még be őket(vagy nem élték túl, ha igen),ezért nem tudjuk mi történik, ha megtesszük.állítólag van némi hipnotikus képességük, és valamiféle visszataszító dolgot árasztanak magunkból,mert mindenki,aki eddig találkozott velük arról számolt be, hogy halálra volt rémülve.
ez a mese. onnan indult, hogy egy unatkozó újságíró közölt egy ilyen sztorit egyszer valami amerikai lapban. nem meglepő módon pontosan azután, hogy az emberek jobban elkezdtek érdeklődni az ázsiai mitológia iránt, mert megjelentek az ilyen témájú japán, kínai, stb. horrorfilmek a piacon. az újságíró sztorija után persze elkezdtek ömleni a fekete szeműekről szóló történetek. kicsit össze van mosva a vámpír-mítosszal(hipnotizálás, nem mehetnek be a házadba, csak ha hívod őket), és szerintem a pasas marha jót szórakozik rajta(ha még él) hogy mennyire sikerült beparáztatnia az embereket.
félni nem kell tőlük, mert nem léteznek, van egy pár nagyon érdekes sztori róluk a neten, keress rá, ha szeretsz ilyeneket olvasgatni, vagy ha gyakran jársz táborozni és akarsz egy-két jó horrorsztorit mesélni a többieknek.
Én már nem értem, hogy miért lett ilyen felkapott...
De kérdező! Most komolyan: ha azt akarnák, hogy tudjunk róluk, akkor már Neked is, nekem is, az előző hozzászólónak is, az utánam kommentelőnek is felfedték volna magukat. Ha meg nem akarják, hogy tudjunk róluk, akkor meg úgy intézték volna, hogy ne tudjunk róluk. Ilyen egyszerű. Nincsenek. Ahogy ufók, szellemek, árnyékemberek, gyíkemberek és más KITALÁLT lények se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!