Hogy lehet az ördöggel alkut kötni?
csak a bukott angyalok szórakoznak veletek.. ezzel az egész ezotériával és az okkultizmussal.
mikor még az a démon volt bennem, folyton nógatott, hogy adjam át az életem a Sátánnak. Na persze..
Tudjátok sokkal jobb kereszténynek lenni, az igaz Isten jelenlétét tudni, nem ilyen démonokét, akik csak hazudnak és lelkesítenek a rosszra
22:42 én téged valami sz*ros mocsárba ásnálak el élve. Ilyen nyomorékot ki hozott a világra azt sem tudom. Majd megkérdezem az anyukádtól este, hogy mégis hogy gondolta.
Meg azokat is körberöhögöm akik szidják a normális válaszolókat. A ti ősapáitokat is el kellet volna égetnie a szeretett templomotoknak, majom kis senkik.
Amen.:)
14:38
Igen, a Sátánistáknak az iszlám, a zsidó és a wicca is ellenséges vallás, de ez nem tartozik az alpvető információk közé.
A Démonok pedig gyönyörű csodálatos és hozzánk pozitív ISTENEK. Van elég tapasztalatom Démonológiában hogy ne dőljek be az olyan hazug keresztényeknek mint te.
Óh, a Démoni megszállásokról pedig:
Súgok: angyali taktika, Démonoknak semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!