Tofeffe kérdése:
Látott már valaki szellemet? és beszélt is vele?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 15:31
11/14 anonim válasza:
Látni még nem láttam, de éreztem a jelenlétét:S...
Először egy ilyen recsegő hangot hallatott, aztán irtózatos dögszag lett... Szerintem a bableves szelleme kísértett meg!:'(
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Én 1x láttam a déd mamám . Nem is emlékszem már hogy hol és mikor mert nagyon megijedtem és csak erre emlékszem hogy láttam előttem.Fehér ruhában volt,hosszúba . Abban amiben utoljára feküdt a kórházban . Átlátszó volt és egy pillanat sajnos,bár nekem elég is volt.
14/14 anonim válasza:
Amikor a családommal(mama,apa,nővérem,kutyám,én)(unokahugomék)elmentünk balatonra,akkor 2 emeletes házba mentünk 1 hétre...A 2.emeleten az egyik szoba,amiben mi aludtunk(mama,apa,nővérem,én,kutyám) az nagyon ijesztő volt,és éreztem,hogy van ott valaki...Féltem oda felmenni mindig,főleg,hogy fent tv sem volt...A 3.nap a nővérem felment abba a szobába,de sötét volt ott...unokahugomék(kivéve a felnőttek) felmentünk mindannyian mi gyerekek...Aztán leült a nővérem a szoba közepére és becsukta a szemét és elkezdett valakihez beszélni...és valami rajzot is készített a nővéremmel a szellem...Megijedtem az unokatesómmal...De tudtuk,hogy nem veszélyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!