Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » EZ MI? egyedül vagyok ithon...

Frankenbob kérdése:

EZ MI? egyedül vagyok ithon és lentröl mintha lépkedést és motoszkálást hallanék nem tudom mit tegyek kisem merek menni a szobámbol.

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ott semmi,régen én is gondoltam ilyeneket de ilyen későn kicsit tényleg para egyedül itthon lenni,azt tudom javasolni,hogy kapcsolj be valami zenét de qrva hangosan és cuppanj rá valami játékra, az eltereli a figyelmedet ;D
2011. júl. 26. 23:05
 12/17 anonim válasza:
80%
szerintem meg,a Magyar helyesírás szótár szelleme van oda lent.
2011. júl. 27. 14:06
 13/17 anonim válasza:
100%
Nincs véletlenül valami kutya, macska, állat?? mert akkor lehetséges h az volt... de ha nem akkor szellem ne félj töle nem tud bántani ez a dolga h ilyeszen...
2011. júl. 28. 19:01
 14/17 anonim válasza:
100%
Vegyél a pesti feketepiacon 20k-ért egy akát kb 1000 golyóval! minimum 3-om taposóaknát minden ki-be járathoz, hőérzékelő kamerát, vegyél még vagy 2 k2-es harcikutyát, és ööö eredményként még az irakiak is megadják magukat neked, nemhoggy egy szellem vagy mi XDXDXD
2011. aug. 9. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Múltkor nálunk is mászkált valami lent és amikor leordítottam, hogy ki az nem felelt senki. (és nekem nincs főnököm :D)
2011. aug. 9. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:23

Ne menj komikusnak.

2011. aug. 9. 19:11
 17/17 anonim válasza:

Nem mwegyek komikusnak nyugi :D

de 2 mondtatot úgy szólnék hozád elröhögnéd magad ;)

Am nincs odalent semmi! szerintem, vagy nézd meg ennyi

2011. aug. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!