Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eldőlt éjszaka a falhoz...

Eldőlt éjszaka a falhoz támasztott tükröm. Ez mitől lehetett?

Figyelt kérdés
Éjszaka egy nagy csattanásra ébredtem fel. Nagyon megijedtem, de a kíváncsiságom nagyobb volt a félelmemnél. Felálltam, felkapcsoltam a villanyt, és láttam, hogy a tükröm, amit még nem szereltünk fel a falra, eldőlt. neki volt támasztva a falamnak, és ugye a tükör allja távolabb volt a faltól, mint a teteje. és nem kicsúszott az allja, mert a tükrös fele volt a föld felé. Nem tudom mi lehetett ez, és miért, de ha én el akarnám dönteni a tükrömet, akkor a tetejét kéne "meglöknöm" ahhoz, hogy az úgy kerüljön a földre, hogy a tükrös felét ne lássam. Érdekes, a mai napig nem tudom mi lehetett ez.Azt kihagytam, mielőtt bárki azt mondaná; NEM RÚGTAM FEL. még esélyem se lehetett volna rá, hiszen az ágyam távolabb volt a tükörtől.
2011. júl. 19. 13:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
A gyakorikérdések szerkesztőségének a keze van a dologban. Még mielőtt az oldal megszületett volna, volt egy cégük, ahol tükröket gyártottak. Ezeket a tükröket különleges képességekkel ruházták fel a NASA-tól ellopott legújjabb technológiákat felhasználva. Mindegyik tükör más dologra volt képes. Némelyik éjfélkor, gyertyafény hatására Sátánt projektált a tükör elé, más darabok pedig furcsa képeket mutatnak a tükörben, vagy esetleg a te képedet eltorzítva. Nos, ez a prototípus ami neked van a ritkább fajtákból való. Ez bizony karokat lövell ki magából, amivel a faltól ellöki magát, majd a levegőben pörögve párat arccal lefelé landol a földön. Egyébként ezt a mozdulatot Chuck Norristól leste el az egyik kémük, aki, mondanom sem kell, már nem él. Próbáld meg csavarhúzóval megpiszkálni a hátulját a keret részénél, hátha tudod aktiválni. Az egész célja természetesen az volt, hogy a tükrök különös viselkedése arra késztesse az embereket, hogy ide feltegyék kérdéseiket, így a lapot sokan látogassák. De mostmár tudod a titkot. Remélem segíthettem.
2011. júl. 19. 23:33
 12/30 A kérdező kommentje:
nagyon sokat ...-.-"
2011. júl. 20. 09:07
 13/30 anonim ***** válasza:
Az a táltos mennyit kért azért a "szellemüzésért"?
2011. júl. 20. 09:43
 14/30 A kérdező kommentje:
pontosan nem tudom, de nem csak amiatt jött, hanem a berendezés miatt (vízerek).... sokat kért..
2011. júl. 20. 17:38
 15/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor kb 50% az esély arra, hogy csaló volt. :(
2011. júl. 20. 17:51
 16/30 A kérdező kommentje:
régebb óta ismerjük, tartjuk vele a kapcsolatot, nembhiszem hogy átvágott volna minket..
2011. júl. 20. 19:41
 17/30 anonim ***** válasza:
mi az hogy univerzum kapuja nyílt? jézusom...
2011. júl. 21. 00:01
 18/30 anonim ***** válasza:
de igazából, ez nem a hit kérdése. tegyük fel, van egy jó barátod, akármilyen barátod,és mennyire jó. ha jósol neked és minden jóslása kamu te mindent elhiszel neki mert a barátod, ő meg könnyen becsaphat... bár ez csak az én véleményem...
2011. júl. 21. 00:04
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha azt írom, hogy egy ilyen olyan szellem volt, akkor elgondolkozol rajta, mert hiszel az ilyen hülyeségekben.

Ha azt írom, hogy egyszerűen feldőlt bármi hétköznapibb magyarázat miatt, akkor hülye vagyok.

Egyébként a vízeres emberke nem átvágott, hanem elvitte a pénzed. Ebből él, meg az olyanokból mint te.

2011. júl. 21. 11:28
 20/30 anonim ***** válasza:
pontosan, ezt akartam kifejezni az utolsó előtti válaszban. HÜLYE VAGY! :D
2011. júl. 22. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!