Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most tényleg vannak félelfek...

Most tényleg vannak félelfek és elfek? (képpel fotó és nem fotóshopos)

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 15. 06:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én abban hogy emberi tulajdonság alapján alkották vagy újra alkották a természetfeletti lények a szerzők.
2011. júl. 15. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
ejj a kis wow-os kocka :P xDD
2011. júl. 18. 05:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Most tényleg így reklámozod ezt az oldalt? (life.hu)

Remélem fizetnek neked ezért mert ha nem azzal csak magadat minősíted.

2011. júl. 18. 16:34
 14/17 anonim válasza:

google (kép) keresőben találtam a képet. Utálom azt az oldaltm mert egy nagy halom genny.

(a kérdező másik reg.-en)

2011. júl. 18. 16:55
 15/17 anonim válasza:

30 ms és 2 perc között volt amit a wow-al játszottam.

Ős RPG vagyok, még a hack and slash korszak előtt kezdtem.

2011. júl. 18. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ifjabb koromban nem volt számítógép, én a Hk (hatalom kártya) kártyákon és a mágus kaland könyveken nőttem fel (még megvan az első generációs törvénykönyv is) a kalandjáték kockázat kis könyvekről nem is mesélek.

De azt minden ezzel foglalkozó tudta, hogy az D&D (dungeons and dragons) fektette le az igazi alapköveket erre a műfajra.

Válasz a kérdésre:

Azt sem tudjuk 100%-san, hogy az ember hogyan működik.

Épp ezért csak a hitünkre támaszkodhatunk, mert még egyértelműen nem bizonyított.

Az is lehet, hogy a sötét középkorban ezeket a lényeket az akkori emberek jelzőként hordták, mellyel a viselkedésüket, jellemüket, példázták.

Elgondolkodtató a tény, Hogy valahonnan erednek ezek a megfogalmazások.

2011. júl. 18. 18:19
 17/17 anonim válasza:
lehet h vak vagyok,deezeken a képeken nem látok semmi különlegeset. Minek kéne másnak lennie??
2011. júl. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!