Ez mi lehetett? Ilyent soha nem lattam meg.
Ma ejjel megebredtem arra ,hogy a macskam valamire nagyon figyel.Hivogadtam de nem figyelt.
Egyszer csak mintha megijedt volna valamitol es felugrot hozzam.En korulneztem az egesz hazban de semmit se lattam amitol megijedhetett volna,kesobb meg az agyambol is nezet valamit..
Reggel ,mikor felembredtem kimentem reggelizzek es egy sotet alakot lattam anyumek agya mellet,ekkor nagyon megijedtem es vissza leptem ,erre meg eltunt.
Nagyon megijedtem ,es mar felek oda menni ahol lattam azt a sotet alakot,mert ugy erzem mintha meg mindig ott lenne :(
Ez mi lehetett ?Kepzelodtem vagy tenyleg valami paranormalis ?En nem nagyon hiszek ilyenekbe de a mai dolog kicsit felkavart.
A valaszokat elore is koszonom !
A Macska mindenre jó?
Idézem: "Ha a Kutyának adsz enni: -Ez az ember enni adott, biztos ő isten. Ha a macskának: -Ez az ember enni adott, biztos én vagyok isten.
Valahogy így bírtam elmondani neked, hogy a legtöbb házimacska elkényeztetett, és képtelen lenne megvédeni valakit.
ugyanez volt velem is csak a kutyámmal !
itt ültem a gépnél a kutyát simogattam az ölemben és egyszer csak kiugrott az ölemböl és az előszobába rohant de úgy h az ajtóbol pont láttam szóval a kutya csak futott futott egyszer csal megállt és úgy nézett föl mintha valakire bámulna és mintha valakit szagolgatna de csak egy fél percig aztán valamitől megijett hátra ugrott és eszeveszettül ugatott akkor énis láttam egy pillanatra egy arcot odarohantam felkaptam fügét és rohantam ki a házból aznap este mégegyszer láttam a fekete szellemet elsuhanni mellettem de úgy h akkor éppen az uncsi tesóm kozmetikájában aludtam hagyjuk a részleteket h miért és a szellem és én köztem csak egy függöny volt ! egyépként meg én már rengeteg iet tapasztaltam de engem még egyszer sem bántott semmi úgyhogy szerintem nincs mitől félni ! rem. h segítettem ! ; )
szerintem csak egy level 85ös Shadowformban lévő PAP volt, a World of Warcraft MMORPGből...
Keveset kockulj, és ne kempelj, és akkor nem fognak meglátogatni, és ők kempelni téged, ahogy te tetted velük O.o xD
20:39
köszönöm a tanácsot master.
00
Én biztos vagyok hogy azok nem szellemek, hanem 1 Shadow pap... engemis este erőszakolt meg megint :(((
kényszerített hogy adjam neki oda az összes Én pici póni figurámat :'( aztán teherbe ejtette a pincsimet az ő démonja -.-...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!