Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érdekes, nem tudom mi volt...

Érdekes, nem tudom mi volt ez. Ötlet?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka arra ébredtem hogy valaki kopog lent az ajtón (nincs csöngőnk) mindenki aludt, lementem megnézem ki az. Egy érdekes alak állt ott, nem mentem ki csak az ablakon keresztül próbáltam vele fel venni a kapcsolatot.Valami pap féleség lehetett aki lecsúszott. Kinyitom az ablakot kérdezem mit szeretne ilyen késői órában.Nem felel semmit csak valami ilyen templomi zenét dúdolgatott magában és verte a kaput. Kicsit mérges voltam így hát mondtam neki hogy kotródjon innen.Nem ment akartam szólni a szüleimnek mikorra is rámnézett nagyon furcsa szeme volt nem tudnám mihez hasonlítani . Mondam neki hogy uram most akkor miért is van itt, erre ő elkezdett kiabálni hogy jönnek jönnek jönnek mondom kik csak folytatta hogy jönnek . Benéztem a lakásba és láttam hogy megy a mikró gyorsan odarohantam kikapcsoltam mire visszaértem az ablakhoz , elment az utcában a fény mindenhol kialudt a világítás majd kb fél perc múlva olyasféle túlvilági sikolyok hangját lehetett hallani nyögés szenvedés nem tudom leírni... majd halottam megint a papot ahgyo kiabál hogy segíts istenem segíts! Ekkor teljesen ledöbbentem megijedtem felrohantam a szobámba és egész reggelig ez ment míg nem pirkadt. Akkor abba maradt, nem mondtam senkinek semmit nehogy hüylének nézzenek. Nem tudom mire vélni most már megnyugodtam nem félek de mi lesz ha ma éjszaka is megtörténik?

Szerinteetek?

(Jah és mielőtt írná a sok vicces arc nem szedtem semmit , nem drogoztam és nem is ittam)

2011. jún. 26. 19:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
nem álmodba történt?am ha igaz akkor az egy valamiféle démonűző pap lehetett attól netarcs hogy 2x előfordul. de ha pont hozzád jött a házhoz akkor lehet hogy valamit akart veled amit hallottál az pedig a holtak sikolya volt.
2011. jún. 26. 19:25
 2/38 anonim ***** válasza:
Ez qva ijesztő. :( Biztos,hogy nem csak álmodtad? :/
2011. jún. 26. 19:25
 3/38 A kérdező kommentje:
Nem :) Biztos hogy nem egész reggelig fenn voltam amikor felkeltek szüleim akkor mentem le újra . Reggeliztünk kinéztem de semminek semmi nyoma , megkérdeztem anyumékat hogy tudnak e vagy hallotak e valamit a tegnap éjszaka és azt mondták hogy végig aludtak.
2011. jún. 26. 19:41
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Jézusomm...sajnos segíteni nem tudok, hogy mi volt, de én az olvasástól is beszartam...nem félsz a mai éjszakától?
2011. jún. 26. 19:42
 5/38 anonim ***** válasza:
akkor az volt amit én mondtam. amugy nem nagyon szoknak ilyenekre felkelni az emberek.csoda hogy te ráébredtél és "láttad is"
2011. jún. 26. 19:43
 6/38 A kérdező kommentje:

:O

De kicsit tartok de mivel semi bántódásom nem esett így azért picit más nem tudhatnák meg vlamivel többet arról a "papról"?

2011. jún. 26. 19:44
 7/38 anonim ***** válasza:
max kimész ma éjel fen maradsz egész éjszaka.de nem következik be 2x egymás után és az a pap eltünt örökre ez biztos. vagy ha nem akkor fogságba van a démon világba vagy már halott..
2011. jún. 26. 19:47
 8/38 A kérdező kommentje:
:( pedig láttam rajta hogy jó ember csak már úgy megvolt törve :( de engem nem bántanak?
2011. jún. 26. 19:50
 9/38 anonim ***** válasza:
ha akartak volna még aznap megcsinálják.de ha ma is kimész és a sikolyt halod te apap sehol tünés a házba és zárkoz be a holtakkal/démonokkal nem érdemes szórakozni.
2011. jún. 26. 19:52
 10/38 anonim ***** válasza:
Fel kellett volna venni videóra... manapság majd' minden háztartásban akad valamilyen videórögzítőeszköz, pl. egy mobiltelefon, de még a sima audiofelvétel is jó lenne, azt a régebbiek is tudnak. Miért nem jutott ez eszedbe? Inkább reménykedj, hogy ma is megtörténik, és akkor fel tudod venni. Ha meg mégsincs ilyesmid, kérj kölcsön :D
2011. jún. 26. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!