Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szówal. Néha álmomban megjelen...

Szówal. Néha álmomban megjelenik egy ember. Suttog nekem walamit nem kiwehető de azt akarja h mennyek wele walamiért. Nem túnik ognosznak mégis félek wele menni. Ez mit jelentsen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 16:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
Hű de gáz "w"agy kérdező :D
2011. jún. 25. 21:24
 12/29 A kérdező kommentje:
te meg szánalmas :)
2011. jún. 25. 21:28
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
én is szeretek w-t írni v helyett de én gyors gépelő waok és a kezem automatkusan a v-t üti w helyett :D
2011. jún. 25. 22:07
 14/29 anonim ***** válasza:
Lehet h meg akar hívni egy sörre :DDDDDDDD
2011. jún. 25. 22:28
 15/29 anonim válasza:

Figyelj, szerintem ha megint előjön az álmodban akkor kövesd... meglátjuk milesz. :)

nincs veszteni valód. ;)

2011. jún. 26. 02:22
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem mindegy ez a "w"...így rombolódik le a szép magyar nyelvünk...ennyi erővel miért nem írunk "y"-t "i" helyett. :S

Régen nekem is volt egy álombeli fickóm de ő üldözött, és meg akart ölni. Sokáig menekültem előle, majd egyszer szembenéztem vele, és hagytam, hogy lelökjön egy szikláról. Láttam magam leesni és meghalni, és hirtelen nagy békesség szállt meg. Visszanéztem az én üldözőmre, és valahogy gyönyörű volt, és azt éreztem h csak jót akart nekem, majd kiléptem egy ajtón. Később úgy értelmeztem ezt az álmot, hogy a lelkiismeretem volt, aki tudat alatt rá akart vezetni dolgokra... Tudni kell, hogy akkor elég sok hülyeséget csináltam, és akkortájt változtam meg. Azt hiszem a tudat alattin így üzent, hogy valaminek meg kell halnia bennem.

Szerintem kövesd, szerintem a tudat alattid így üzenhet neked, valamire rá akar vezetni. :)

2011. jún. 26. 09:09
 17/29 A kérdező kommentje:
köszönöm mindekinek :)
2011. jún. 26. 11:16
 18/29 anonim válasza:
Ha újra megjelenik, menj vele. Mivel álomban vagy, nincs veszteni valód és ha mutatni akar valamit, addig úgysem hagy békén, amíg nem hagyod. Vagy ha nagyon félsz, próbáld megkérdezni hogy mit akar tőled...
2011. jún. 27. 18:01
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Meg akar dugni.

off: Egy retardált idióta vagy, aki nem tud fogalmazni. Puszilom a magyar tanárodat!

2011. jún. 27. 20:25
 20/29 A kérdező kommentje:
nagyon köszöni. még magyaron is a füzetembe is w-t írok és ezért Wagyok 3as. és am mindenki magából indulki sziwem :)
2011. jún. 29. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!