Hogyan kell szellemet idézni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:37
1/10 anonim válasza:
Leteznek kulombozo u.n. ritusok , de egy jo tanacs , a holtakat nem szabad felidegesiteni , nem szabad beleavatkozni a holtak vilagaba , utanaolvastam es kivetkezmenye is lehet.
2/10 A kérdező kommentje:
igen erről én is hallottam de nem tudok ellenállni a kiváncsiságomnak
2011. jún. 20. 22:46
3/10 anonim válasza:
Előző milyen következménye lehet?
(Nem rosszindulatúan kérdezem)
17/L
4/10 anonim válasza:
Ezt senki ne tegye, még kíváncsiságból sem.Mit akarhatunk már az elhunytaktól, mire lennénk kíváncsiak? Amit éltükben nem mondtunk el nekik, azt már holtukba ne tegyük. Isten nyugosztalja őket. Ezt a fajta szellemidézést én ahhoz hasonlítom, amikor legjobb álmomból felriasztanak, és bizony dühös vagyok. Jobb ha nem tudjuk mi is van odaát, addig jó, amíg mi élünk.
5/10 anonim válasza:
ezósként irok.
nem ajánlom mert veszélyes.
ha szellemet idézel nagy esélyel jöhet rosszindulatú entitás.démon is jöhet talán.
am van a táblás módszer.
Ouija-tábla
am
létezik 1 módszer ami talán biztonságos de arra már nem nagyon emlékszem.
asztrálvédelemnek is néz utána ha már érdekel :)
7/10 anonim válasza:
Megjegyzed, mit mondott a szellem, és megosztod facebookon a barátaiddal.
9/10 anonim válasza:
Van egy olyan módszer,hogy veszel egy olyan tükröt ami min. akkora,hogy látod benne az arcodat és a tükörbe fogsz látni mégvalakit,de addig ne nézz hátra még ott van.(mondjuk az én véleményem,hogy soha ne idézz semmit!)
10/10 anonim válasza:
Kíváncsiságból soha ne idézz semmit és senkit.
És egyébként se idézz!
Nagyon rossz vége lehet.
Bele is őrülhetsz, hiába hiszed most még, hogy veled ez nem történhet meg, megtörténhet.
Nagyon vigyázz ezekkel a dolgokkal.
Ne háborgasd a nem látható világot, mert felborítod a két világ egyensúlyát, és Te jársz majd rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!