Tudom fura amit írok. De mielőtt leírom én hiszek Istenben és a szellemekben is.2008-ban egyedül voltam itthon és gonosz nevetést halottam. Mitől volt ez? Csak beképzeltem?
Figyelt kérdés
Most idén megnéztem a Paranormal Activity című filmnek mindkét részét azóta érzem hogy este amikor alszok néha figyel vki.Érzem hogy nem vagyok egyedül vajon mit akar? Bántani akar vagy nem még nem adott semmijelet hogy itt van de érzem.2011. jún. 12. 14:48
11/13 anonim válasza:
Jajj... ezek az igék csak arra jók hogy aki olvassa az el is hiszi és a hite által nem képzel be ilyen marhaságokat
12/13 anonim válasza:
"Istennek" semmi köze a szellemekhez. Egyébként megsúgom neked, hogy nem a keresztyén sz*rságban kell hinni, hanem a saját istenedben, egy képzeletbeli mindenhatóban. A keresztyén vallás arra lett kitalálva, hogy manipulálja a viselkedésedet. Nagyon sok minden ki van hagyva a lefordított bibliából. Például az, hogy istennek nem kell behódolni, mert isten mindenkiben benne van. És összetett kézzel sem szabad imádkozni, mert azzal bezárod a körödet, energiádat, így nem jut el istenhez a kérésed.
13/13 Won válasza:
Pontosan így igaz. Sok ún apokriff iraokat sem hozz nyilvánosságra az egyház, mert az rontaná a kifacsart erkölcsi imázsukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!