Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a kutyám látja a...

Szerintetek a kutyám látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
ma pl ugatott egy percen keresztül, pedig nem jött semmi, biciklis vagy kocsi.
2011. jún. 9. 18:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azt sem tudod bebizonyítani, hogy a szellemek egyáltalán léteznek, nem hogy a kutyák látják is őket. Persze az ellenkezőjét sem, az igaz.

De szerintem nem kéne mindenben rögtön valami természetfeletti okot keresni, max ha már tényleg nincs más magyarázat.

Jó, oké, tegyük fel a kutyád látja a szellemeket. Igen, és, mire mész vele? Soha nem tudhatod, hogy most szellemtől ugat, vagy csak hall, illetve érez valamit amit te nem, mert nem olyan jók az érzékszerveid.

Egy másik példa: sokan miután az ablakaikat új, filtrációmentes műanyag nyílászárókra cserélték, azt veszik észre, hogy nem olyan jó a lakás levegője, allergiásak és minden bajuk van. Aztán rögtön negatív erővonalakra meg nem is tudom mire gyanakodnak. Megátkozták őket, meg ilyesmi.

Nem azt mondom, hogy a negatív erővonalak létezése ki van csukva, de amíg meg lehet magyarázni a dolgokat páradiffúzióval és penészedéssel, addig nem kéne rögtön természetfeletti magyarázatokat keresni.

Ugyanez áll a kutyára is.

2011. jún. 9. 19:03
 12/26 anonim ***** válasza:

valakiakitnemismersz:

az elmosódott képek oka: mivel senki nem készül rá hogy ufót fog fényképezni/videózni, ráadásul a legtöbbje este történik, senki nem fog neked művészi képet készíteni :) vagy a szar gép miatt, vagy mert megijed.

Ez az oka, hogy mindenki elmosódott képet photoshoppol, mert ha látsz egy éles, tiszta képet egy ufóról, azt mondod, igazi? a fenét, hogy milyen jó vágás :)

És ez mielőtt valaki rosszul olvassa, nem azt jelenti hogy a fent említett képek valódiak :D

Kérdezőnek: még ha az állatok látják is a szellemeket, ki bizonyította, és hogyan? Megkérdezte?

Ez a tévhit onnan ered, hogy aki van olyan marha hogy a kisbabáját elviszi a temetőbe, aztán ott zokog mellette, a baba megérzi hogy valami baj van, ő is feszült lesz és sírni kezd. Esetleg tetszik neki a környék, és gőgicsélni kezd.

Ezt az emberek annak tudják be, hogy látott valamit, miközben fenét se, de egy babának minden érdekes :)

Az állatok reakciói pedig? Amit fent írtak már: sokmindent észrevesznek, amit te nem. Én a múltkor néztem ki, mi a fenét ugat a szobacirkáló a ház másik sarkából az ajtó felé, hát róka volt a telek végén...

2011. jún. 9. 19:05
 13/26 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Utolsó! az mind oké csak érdekes hogy mindig olyan személyek találnak képeket meg fotóznak le olyan dolgokat amiben szellemet látnak (pedig nem az) míg egy úgymond nem hívő sose.Vagy ott vannak a biztonsági kamerák azokon se találni.Azért érdekes hogy ők mindig találtak míg én és a környezetem a a büdös életben egy darabot se találunk.Pedig hidd el elég sokat járkálok este nyitott szemmel de semmi.
2011. jún. 9. 19:09
 14/26 anonim ***** válasza:

Én sem láttam még, nyugi :D De képszerkesztő és dizájner vagyok, csak megválaszoltam a kérdést elvi szempontból :)

Ha engem kérnének hogy alkossak egy fake képet, én is kissé homályosra csinálnám, és képhibásra. Senki nem fényképez olyat élesen, amit elvileg nem vár, hogy ott legyen :D

Egyébként engem azok a képek szoktak megnevettetni, amiken középpontban egy teljesen érdektelen dolog van -pl. egy fa - , és a kép széléhez raknak ugyanolyan szép élesen egy ufót, mintha észre se vették volna, csak ott termett volna :D

Természetesen a legtöbb kép provokálás, de találkoztam már olyan képpel, amin én is elgondolkoztam, elég szép munka volt, érdekes nézegetni ezeket :)

Bocs az offért, Kérdező felé még mindig tartom a véleményem :D

2011. jún. 9. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:
sokféle lehetőség van pl megérzett valamien szagot vagy vmi nagy frenkvenciáju hangot amit csak a kutyák hallanak.ienről már hallottam.
2011. jún. 9. 19:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem hinném.

Habár a nálam okosabbak már bebizonyították? hogy léteznek

2011. jún. 9. 19:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem csak a kutyád tudna pontos választ adni arra, hogy mit látott.
2011. jún. 9. 19:45
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
DE NINCS SZELLEM FOGD MÁR FEL ISTENEM.
2011. jún. 9. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutyák fokozottabban érzékenyek minden túlvilág dologra, de azért túlzást azt állítani, hogy ha a kutya egy percen keresztül ugat csak úgy, akkor szellemet lát. A mi kutyáink általában tíz percen keresztül ugatnak csak úgy... Az ő kitűnő hallásával bármire felfigyelhetett (autó, másik kutya, emberek), olyanra is ami három utcával odébb történt. Vagy csak unatkozott, esetleg a többi kutyának akarta kinyilvánítani a rangját, vagy azt h hol a területe. A mi kutyáink egyszer (mind az 3man) felpattantak a nagyszoba padlójáról ahol addig aludtak, és őrjöngve, dühödten kezdték el ugatni az egyik üres szobánkat (senki sem volt bent) egy helyre néztek és úgy üvöltöttek mint akik megvesztek petceken keresztül. Alig tudtuk őket elráncigálni onnan. A mi békés, lusta kutyáink sose csináltak addig ilyet, de később is megismétlődött ez, szabálytalan időközönként. Aztán elmúlt. Na ezt már inkább nevezném szellemnek.
2011. jún. 9. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:

1. senki se bizonyított be semmi ilyesmit (csak feltételik)

2. érzett ő valamit, de lehet egy egér, ami elszaladt, vagy valami szag, ami zavarta. Máshogy érzékeli a dolgokat, mint mi, emberek. Inkább ebben keresendő a válasz, semmint a természetfelettiben

2011. jún. 9. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!