Aki látja a szellemeket a házában és tart tőlük, az miért nem hívja ki a szellemírtókat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 19:41
12/14 anonim válasza:
Mert hívnak ők, kántálnak egyet, azt mondják vége és megnyugszik mindenki. Hogy volt-e tényleg szellem vagy hatott-e, az mellékes
13/14 linkids válasza:
Én a STALKER Shadows of Chernobylon nőttem fel...
Ha meglátok egy villámló gömböt a pozícióm fele közeledni, oda kell menni, lekéselni vagy tüzetnyitni rá, lényeg h rábontsad a falat is!!
14/14 anonim válasza:
Fúú én láttam vagy 3 évesen egy Schoobi-Doo (vagy mi nem nézem) rèszt ès egèszen 8 éves koromig kèptelen voltam egyedül elaludni :/ . Tavaly osztálytársam mesélt egy nagyon ilyesztő filmet és azóta motoszkálást hallok, nyitott ajtóknál èrzem magam biztonságban, ès a zuhanyzóba folyamatosan hátrafele nèzek hogy nincs-e ott valami. Szerintem ez beteges, de köbö egy éve így èlek szal megszoktam. Amúgy meg mi az a szellemirtó??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!