Léteznek Ogrék? Mármint nem olyan mint a Shrek pl.
Figyelt kérdés
Mert tegnap előtt sétáltunk az erdőben és láttunk egy nagy zöld állatot ami éppen ordított és tiszta vér volt és kicsit hasonlított a mesehős "shrek"-re..Nagyon megijedtünk és elfutottunk...2011. máj. 4. 16:05
21/31 eugén001 válasza:
én csak Mrs. Norri vagyok ;) miáu :DDD
22/31 anonim válasza:
Ogre? Hol élsz te?xD És mitől volt tiszta vér? Legközelebb ha találkozol vele Fényképezd le:D (Egyébként nem ujjat venni hanem újat venni:)
23/31 anonim válasza:
?
szerintem ujjat kéne vennie. itthon is fogytán.
24/31 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=kY9qjOnQGK8
nézd meg aztán találd ki hogy mit szívtál :D
26/31 anonim válasza:
francba lebuktam hogy zöld vagyok, és hogy egy szarvas szívét ettem :( fenébe ... Kenit kicsinálták, szemeteeeeeek
27/31 A kérdező kommentje:
ki az a keni?o.O
2011. máj. 5. 15:39
29/31 anonim válasza:
Hú az a fű nagyon ütős lehetett... :D
30/31 Barnabas30 válasza:
Az ogre az olyan sorból kilógó embert jelképezi, aki jobb lelkű, mint amilyennek elsőre tűnik! Ez a mese lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!