Léteznek gonosz szellemek?
"Ez szubjektív.Kinek mi a véleménye...Szerintem nem léteznek szellemek, nem hogy gonosz szellemek..Persze vannak , akik hisznek benne, hogy vannak szellemek, és hogy azok megszállnak házakat, meg ezt-azt...Ezt neked kell eldöntened, hogy mit gondolsz róluk..."
A 6:18as hozászolással értenék egyet! Bár vannak feltételezések, hogy mégis és egy-két tudományos ill. nem tudomány bizonyíték, de ezek kevesek ahhoz, hogy biztosra állítsuk, hogy minden kétséget kizáróan léteznek! És a tesztek is... hogy is mondjam... megkérdőjelezhetőek! Magam részéről nem léteznek és ez azt jelenti, hogy nem is találkoztam eggyel sem, de ha ez megváltozik értesítek mindenkit:) De ott a másik, hogy ki tudja! Erre a rendőrség azt mondaná, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk!
Lehet hogy nyálasnak fog tűnni, amit írok, de én hiszem, hogy minden Lényben lakozik jó. (A ,,szellem" kifejezést nem szeretem)
Kedves kérdező, ha félsz a ,,gonosz" Lényektől, ,,Szeresd a gonoszt jóvá!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!