Felsorolnátok olyan emberek nevét, akiket állítólag megszállt a démon?
És démonűzést hajtottak végre rajtuk? Meg akikről azért nem egy 5 mondatos cikket találok a neten? Köszönöm
Rajtuk kívül (róluk már olvastam)
* Salvador Dalí
* Anneliese Michel
* George Lukins
* Robbie Mannheim
* Clara Germana Cele
* Michael Taylor
* Mother Teresa
* Johann Blumhardt
15:18
Bagoly modnja verébnek, te sem a kérdésre válaszoltál :D
Nem értem,miért kéne hinnie valakinek a természetfeletti lényekben ahhoz,hogy megforduljon/megfordulhasson ebben a kategóriában.Ha hülyeségeket válaszol vagy nem a kérdésre válaszol,az már más kérdés.
A Bibliát forgatnám a helyedben,ott olvashatsz ilyesmiről.
pl Júdás,Saul király
Köszi
Nem, nem kötelező, hogy higgyen ebben, ha valaki itt megfordul. De ha a kérdésre válaszol, legalább ne poénkodja már el! Majd ha ennek a sok értelmes embernek a "vicces" beszólásait akarom olvasni, a HUMOR kategóriába megyek... miért kell mindent elpoénkodni? :/ Mi lett a GYK-val úristen... -___-
Kérdező: én komolyan gondoltam a poltikusokat és a bankárokat - előzőre Torgyán a példa, mert rá mondták, hogy nem a régi önmaga, vagyis valamiért megváltozott. Lehet, hogy a Parlamentbe kerülve megszállta őt is a démon.
Bankárok - na őket meg hadd ne ecseteljem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!