Paranormal Activity 2 igaz történet alapján készített film?
Ha igen hol találok rólla le írást ami alá támasztja hogy igaz volt ? Esetleg írhatnátok történeteket is természetesen ha tudtok e féle dolgokról :) szívesen meg hallgatok mindenkit :)
PLS : Nem ide tartozó , trágár , rosszindulatú komikat NE ! THX
Nézzük a tényeket:
Körülbelül 10 nap eseményeit foglalja magában a film. HD minőségben -ezt kihangsúlyoznám- kérdezem én (bár nem tudom mennyire vagy otthon a számítástechnikában) mekkora adathordozó kell hogy egy HD minőségű videó filmet akár 10 órában is eltároljon (nem csak 10 óra) és ne teljen meg? (Erre egy pl. a bankok biztonsági kameráján miért 2 pixeles ember szaladgál és miért nem egy HD minőségű ember?)Első bökkenő. Tegyük fel van nekik (nem lehetséges de tegyük fel) ezesetben:
Következő kérdésem: Ha igaz történet alapján megtörtént volna egy házban mint az első részben. ELSŐ RÉSZBEN! akkor miért forgatnak második részt? MÁSODIK RÉSZT! Itt a kulcs. Ugyanilyen alapon ha forgatnának a japán földrengésekről egy filmet nem lenne neki második része -MÁSODIK RÉSZE- ami az USA-ban játszódna.
Harmadik bibi: A film rendezője megmondta, hogy kamu.
Szép napot : Greeze voltam .
Én szépen írtam volna hogy " nem igaz " de neked játszani kellett az agyadat hogy de igaz mi az hogy nem igaz ?? akkor kérdezem én minek teszel fel kérdést??
pszihiátria vagy egy címet privibe és akkor megnézlek élőbe ha van rajtad szemüveg meg öltöny már nem lehetsz olyan hülye mint látszik ;)
A véleményem az,hogy igenis egy jó film volt,az én tetszésemet elnyerte,de szerintem sem igaz történet.
De viszont az más kérdés,hogy léteznek e a valóságban ilyen jelenségek vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!