Ez miféle szörnyecske lehet, nem hiszem, hogy PhotoShop, mert a híradó-ban mutatták, szarvas megfigyelő vette fel?!?
Figyelt kérdés
Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=mvlgMpW-IvU&feature=related
Nézd csak meg:D
2011. ápr. 10. 09:27
11/46 A kérdező kommentje:
09:55 LoLxDDDD Ez jó:D
2011. ápr. 10. 09:56
12/46 anonim válasza:
ez 1 ember,vakuval elég jó szörnyes képeket lehet csinálni,pl cicát lefotóztam kicsit homályos lett a szeme világító,tiszta olyan mint 1 szörny:P
13/46 A kérdező kommentje:
Hát de,a ruha hol van róla?:O
2011. ápr. 10. 09:57
15/46 A kérdező kommentje:
Ahha értem,és mit láttál,hogy ennyire meglepődtél?:D
2011. ápr. 10. 10:09
16/46 anonim válasza:
Ez tényleg a Lajos! (első válaszoló öccse) Nemrég hívott mobilon, azt mondta, hogy beleszeretett egy reptoid luvnyába, és elkezdett átalakulni, hogy harmonikus leyen a kapcsolatuk. Már sokkal embertelenebbül néz ki. Azt mondta, meg sem ismernénk, ha látnánk, de majd küld még képeket meg videókat magáról, meg a családról is, csak figyeljük a youtube-ot!
17/46 A kérdező kommentje:
10:10 xD Ez nagy volt:D-=Szakadok=- xD
2011. ápr. 10. 10:15
18/46 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Szerintem, mint minden ilyes falyta "hír", ez is kamu
19/46 A kérdező kommentje:
Van benn valami:/
De ki tudja..
2011. ápr. 10. 10:27
20/46 anonim válasza:
Egyáltalán melyik híradóban láttad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!