Hogyan találkozhatok Gábriel angyallal, hogyan láthatom meg őt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Gábriel név, ahogyan Rúzsa Magdi Gábriel című száma is és mielőtt felvenném hivatalosan is a Gábriel nevet és anyakönyveztetném, szeretnék vele találkozni, látni őt és megköszönni neki, hogy létezik. -Nem, nem vagyok bolond, egyszerűen hiszek benne, hogy létezik. :-) (23f. vagyok)2011. márc. 26. 13:28
11/14 anonim válasza:
A Bocskay 17-ben lakik, 13-as kapucsengő
12/14 anonim válasza:
menjél templomban és fizesd le Jézust hogy találkozhass vele .... felnőtt ember vagy gondolkozz
honnan veszed h létezik angyal?
13/14 anonim válasza:
ha Jézus nem jön le újra a földre Gábriel arkangyallal akkor valószínű, hogy csak a halálod után fogsz találkozni vele.
amúgy én is szívesen találkoznék egy igazi angyallal, de esetleg ez akkor lehetséges ha a vallásnak szenteli valaki az életét mint egy próféta.
14/14 anonim válasza:
10-eséhez: Mi a fene?! Frodó akarok lenni!!! XD
És kétlem, hogy láthatnád őt, ahogy az előbbi "prófétás" válaszadó is írra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!