Mit gondoltok a Yetiről? Óriás emberszabású majmok a hegyekben, esetleg földönkívüliek?
Figyelt kérdés
A földönkívüli dolog nekem sem jutott volna eszembe, de több olyan dolgot olvastam, hogy UFO észlelésnél szőrös majmokat láttak felbukkanni.2011. márc. 17. 18:01
11/11 anonim válasza:
Az én álláspontom:
- Földönkívüliek (nem reptoidok) léteznek. Ezt arra alapozom, hogy mindenki tudja hogy mekkora a világegyem. A marson is volt élet. Kizárt hogy az egész világegyetemben csak mi legyünk. nem feltétlenül okosabbak nálunk, és nem feltétlenül akarnak kinyírni minket.
- A jeti létezhetett RÉGEN, de ha élt is, mára vagy meghalt, vagy eladták a bőrét a fekete piacon. Egy biztos, San Andreas-ban biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!