Mamám január végén halt meg (egy nappal a szülinapom előtt).
Anya ma mesélte,hogy este furcsa dolgok történtek,amíg aludt.Van az asztalon egy kép (a tablóképem kinagyítva)és anya mindig mögötte tartja a leveleket meg a számlákat.Namost azok reggelre átkerültek a kép elé.
A másik,hogy elmondása szerint a TV távirányító sem ott volt,ahol este hagyta.
És a legfurcsább,hogy talált egy fűszál darabkát (tudjátok,az a kalászos fajta) a szőnyegen,pedig előtte nap takarított és semmi hasonló virág nincs a házban.
Szerintetek mi lehetett ez?
2011. márc. 1. 15:49
1/8 anonim válasza:
én általába nem emlékszem egy fűszálra meghogy hol volt a kapcsoló...ilyen apró dolgokért nem szerencsétlen nagymamádat kéne okolni(vagyishát a szellemét).xD
2011. márc. 1. 16:06
2/8 anonim válasza:
Alzheimer kór ez, semmi más.
2011. márc. 1. 16:21
3/8 anonim válasza:
Baj van az öreglány memóriájával xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. márc. 1. 16:25
4/8 anonim válasza:
de érzéketlenek vagytok! :( részvétem tényleg! :( de nem tudom,hogy mi lehetett,végül is bármi nem?(!) tényleg részvétem! :(
2011. márc. 1. 17:42
5/8 anonim válasza:
mekkora pancserek ezek az elottem hozzaszolok..
duguljatok mar el ha valamirol nincs normalis, ertelmesen megfogalmazott valaszotok!
felhaborito, h valakinek az edesanyjarol, megcsak kepletesen is de igy beszeltek . .
mindennek a teteje!
mellesleg megemlitenem, h nemcsak olyan trehany emberek elnek a foldon mint ti, akik azt sem tudjatok mit jelent takaritani.
Kedves kerdezo!
Elkepzelheto, h fura dolgok tortennek az otthonotokban, de az viszont egyaltalan nem biztos, h a nagymamad szelleme kisert. Sok mas variacio is szoba johet!
2011. márc. 2. 00:20
6/8 anonim válasza:
Ez bizonyára egy tv-néző, számlakukkoló, füves szellem volt.
2011. márc. 3. 12:48
7/8 anonim válasza:
xDDDD Vagy a muter szívott egy kis füvet :DDD
2011. márc. 3. 20:20
8/8 anonim válasza:
nagymamád halála előtt ( részvétem) mennyire foglalkoztál a magasabb rezgésű "szellemi" világ tanulmányozásával. Még az is számíthat hogy a mamád hogy halt meg hirtelen vagy már érezte ... stb.. szerintem éjszaka amikor már fexel az ágyban és érzed hogy hamarosan elalszol.. tudod amikor recseg ropognak a dolgok körülötted ... akkor hangolódj rá a mamádra és kérdezed meg őt ... vagy kérd meg hogy ne csinálja mert megijedsz ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!