1. Röviden leírom mi történt velem 2 éve éjszaka.21éves lány vagyok. Ezeket mivel magyarázzam?
Éjszaka arra ébredtem hogy az ágyamtol nem mesze a szekrény előtt állok. Szemem csukva de kinyitom picit. A bal karom egy kéz fogja, elég hideg és vékony volt, mintha picit húzta is volna. Úgy megijedtem hogy ordítva rohantam át édesapámhoz hogy nézze meg ki lehet a szobámba. Megnézte és senki! Nem is mertem a szobámban aludni aznap.(Utcalámpa bevilágit a szobámba ugyhogy láttam rendesen, és egy rendes kezet láttam, nem az enyém, hiszen a bal kezem, a job kezemmel nem tudom úgy megfogni hogy hogy a karom lássam olyan szögben)
2. Egy éjszaka felébredtem, de levolt húzva a redőny szóval vak sötét volt és leakarok nyulni a telefonomhoz a földre de egy mélybe nyúltam, a padló sehol sem volt.
Hangfalam ki volt kapcslva, és egy teljesen ördögi hang mormogott valamiket de nem értettem.
Nem kell megijedned. Mint írták lehet egyszerű alvás paralízis vagy álom volt, én is gyakran ébredek kalapáló szívvel arra hogy zuhanok, stb. Nem kell félned semmitől.
Ha mégis valahogyan védekezni akarsz az éjjel esetleg meglátogató asztrállények ellen, annyit kell tenned hogy lefekvés előtt szépen lenyugszol, és megkérsz minden esetlegesen jelenlevő szemlélődőt, hogy távozzon, semmi dolga nincs itt. Nem árthatnak neked fizikailag, lelki problémákat pedig csak az ezzel járó félelem és szorongás okozhat neked, amiből ezek a lényeg "táplálkoznak", vagy inkább ezek hívják életre őket. Tehát a legjobb ha semleges maradsz a dologgal kapcsolatban és nem foglalkozol vele, és nem lesz több ilyen tapasztalásod.
Marivs
de hülye vagy utolsó :D
Kérdezö: velem meg olyan volt egy éve, hogy hason feküdtem az ágyamban, és éreztem, hogy valami húz le a pokolba. Söt, egyszer rendesen jártam is ott, egy Halálközeli élmény során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!