Mit szó_ltok ehhez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Levették szellemlányt!!! Mi lett a végkifejlet? A fickó most tényleg feljelenti?2011. jan. 23. 22:39
1/21 anonim válasza:
Kamu volt!!! Lehet,hogy a feljelentés is az? Szerintem "Livi" nem egyedül játszotta ezt a játékot.
3/21 emlya válasza:
Szerintem nem, csak véletlenül irta el a számot.
De valljuk be jó vicc volt ez. =)
4/21 anonim válasza:
Basszus,én lemaradtam az egészről! Épp elkezdtem olvasni, és, amikor a 2. oldalra értem,már nem akarta megjeleníteni. Frissítettem,de hiába,eltűnt a kérdés. :( Így csak dióhéjba,másik kérdésnél sikerült kiderítenem,hogy miről volt szó. Kár,hogy lemaradtam róla! :( :D
5/21 anonim válasza:
Livi vagyok. Sztem nem jelent fel:):D Hisz 1 szellemet hogy?? Jah és egyedül írtam
6/21 anonim válasza:
Am szerintem feljelenti.
És nagyon meg fogja szívni.
Hát ennyi.
8/21 anonim válasza:
Az egyik csaj azt hazudta, hogy szellem, és nem tudja hogy mit csináljon, és írtam neki, hogy adja meg az anyukája telefon számát, erre ő azt mondta, hogy nincs is telefonjuk a szüleinek.
Erre meg meg adott valami kettő vad idegen számot, és hát az emberkét több százan keresték, és az ember zaklatásért felfogja jelenten a csajt...
A végén meg bevallotta, hogy kamu és hogy nem is szellem.
Utána meg törölték a kérdését :DDD
9/21 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem, hogy hogy lehet megadni többször egymás után ugyanazt a rossz számot...
2011. jan. 24. 10:20
10/21 nem kamuzok! válasza:
Ő lány volt és én ismerem is.. Csak viccnek szánta..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!