Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fehér mozgó fény az égen, mit...

Fehér mozgó fény az égen, mit láttam?

Figyelt kérdés
esténként, ha kiülök egy cigire furcsa fehér fényt látok az égen, ami mozog... nem lehet olyan magasan. először azt hittem valami reflektor lehet a szomszédban vagy ilyesmi, de aztán megbizonyosodtam, hogy nem. ma éjjel fél 1 táján, kint teljes csend és nyugalom, és a fény csak keringett az égen össze vissza.. az alakját nem tudom pontosan meghatározni, végig a látókörömben maradt és csak figyeltem, de fogalmam sincs mit láttam. szerintetek?
2011. jan. 16. 10:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem lehet discofény, mellettünk még egy falu van, és csak utána város 7 km-re nemjön el a discofény.:D amúgyis, még sosem láttam ehhez hasonlót... kicsit meg is ijedtem, mikor közelebb jött, aztán megint távolabb ment
2011. jan. 16. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:

Bírom ezt a témakört, itt mindig lehet röhögni :)

Ha látok UFÓ -kat szólok

2011. jan. 17. 15:08
 13/19 anonim válasza:
Egy UFO-t láttál, eljönnek érted és ANÁLizálnak!
2011. jan. 21. 19:23
 14/19 József94 válasza:
Én is pont ma láttam ilyen először! Bnőm azt mondta hogy ő már többször is látott ilyent...a közelben nincs disco (csak 80 km-re tőlünk). Szerintem van valami abban hogy földönkívüliek (már rég óta itt vannak, és figyelik a fejlődésünket). Meg amit hallottam hogy a földönkívüli űrhajó teljesen hangtalan (nem ad ki semmi hangot). Valójában nem tudom hogy mi ez, de hogy disco reflektora legyen, az kizárt!!
2014. márc. 16. 01:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Szívj gyengébb cigit.:)
2014. máj. 6. 15:49
 16/19 wased12 válasza:
én is láttam már ilyet de nem tudom mi volt UFO lehetett mert tolunk a legkozelebbi disco 20 km re van
2016. febr. 11. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is vidéki vagyok. Én olyat szoktam látni,hogy nézek egy csillagot ami szép fényes és egyszer csak annyit látok,hogy egyre fényesebb és fényesebb egy hatalmas villanás és a csillag helyén már csak a végtelen űr van. Olyat is láttam már ami a vakuhoz hasonlított. Szépen lassan haladt a kertek felett és egyre fényesebb volt aztán amikor már vakító volt a fénye villant egyet és már nem láttam pár másodperc múlva alig észrevehető fényt láttam ami egyre erősebb lett és amikor már vakító fénnyel világított megint villant egyet és ismét nem volt sehol. Így ment végig a kertek felett a szememmel addig követtem amíg el nem tűnt. Pár perc elteltével ez a folyamat felgyorsult egyre gyorsabban erősödött a fénye és a végén hirtelen megállt eszeveszetten átkerült A pontból B pontba és egy hatalmas villanás és végleg eltűnt. Olyat is láttam már ami csak haladt egyenesen néha irányt változtatott a végén megállt egy nagy villanás és már nem volt sehol. Itt esély nincs arra,hogy disco fény legyen. 2003-ban költöztem ide édesanyámmal és akkor még divat volt pár utcával arrébb volt egy kis disco a zenét nem mindig lehetett hallani de az égbolton és a fákon lehetett látni a disco fényt 2003 és 2005 között gyakori volt de azóta már kiment itt a divatból.
2017. okt. 28. 01:43
 18/19 anonim válasza:

Tisztelt olvasó!

Sose gondoltam volna, hogy erre az oldalra be fogok regisztrálni, s azt meg végképp nem, hogy be is írok, de számomra is érdekes a téma, hiszen a kérdezőhöz hasonlóan én is megfigyeltem már számtalanszor az adott jelenséget.

Az előttem szólokhoz csatlakozva azért kizárnék pár dolgot, miszerint már mindet láttam az éjjeli égbolton, mint hullócsillagot, üstököst, bármilyen repülőgépet, legyen az kicsi, nagy, vagy katonai, kizárom a drónokat, láttam már többféle műholdas jelenséget, miket leírtak.Azok halványak, vagy erősen fényesek, vagy egyre fényesebbek, majd elhalványulóak, s hirtelen eltünőek, igen ezt tudjuk.A repülőgépeknek több fényforrása van, több színben, több helyen, villognak, még a katonai vadászgépnek is.Nem meteorológiai hőlégbalan, senem űrszemét, meg űrállomás, stb.

De amit én is láttam, az ezektől teljes mértékben eltérnek.

Ez a fényjelenség többnyire halvány fénypont, illetve fénypontok. Általában 2-3-4 db van egyszerre.Lebegnek, s majd egyszer hirtelen felgyorsítva iszonyat nagy sebességel szálguldoznak az égbolton, nagyon durván megállnak, imbolyognak, éles (akár derék) szögben irányt váltanak, tehát ezeket a dolgokat ember ki se bírná. Valamint a villanó fényt is tapasztaltam, villanak, mint egy stroboszkóp, rövidet elég erőset, s van mikor lassan szinte 1mp hosszút is, s az nagyon erős fényű, mintha ezzel kommunikálnának, s aztán elindulnak, összevissza kergetőznek...legalább is ezt látom, s aztán ki tudja végül is mit művelnek.

Méretüket, földtől való távolságukat nem tudom felmérni.De "szinte" minden nap láthatóak sötétedést követően, véletlenszerű időszakban, évszakban. Ennyi erővel nappal is létezhetnek, csak nem láthatóak. Távcsővel képtelenség megtalálni, meg sokra nem mennék vele. Már gondoltam, hogy csak a szemem káprázik, meg én gondolom(vetítem) oda, na de hogy mindig..és csak követem a mozgásukat, nem fejben döntöm el, hogy akkor most merre mi fog történni...na mind1, elég furcsa és hülyén hangzik. Kérem az okoskodó viccelősök kíméljenek.

Nem hiszek semmiben, direkt nem mondom ki, vagyis írom le, hogy mik ezek, mert nem tudom.

Csak egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt nem tömegesen tapasztaljuk.

nov. 2. 19:59
 19/19 anonim válasza:
Azt még lemaradt, hogy "természetesen" mind ez hangtalan jelenség. Ami esetleg arra utalhat, hogy ez a földi légkörön kívül van. Vagy valami nagyon jó technológiát használnak.
nov. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!