Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek szellemek...

Szerintetek léteznek szellemek? :O

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%

nem.

a szmájlizgatást meg fejezd be kisfiam

2011. jan. 14. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:

szmájliból itélve a kérdés FAKE

csak azért írta ki, hogy itt egymásnak ugorjanak a válaszolók, és ő ezen jót röhögjön.

2011. jan. 14. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
nem
2011. jan. 14. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
2011. jan. 14. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:

100 ilyen kérdés volt már. Ha picit utána nézel, akkor megtalálod őket.

Egyébként megvan mindenkinek a saját egyéni véleménye. Van aki hisz benne és van aki nem.

2011. jan. 14. 21:07
 6/15 anonim válasza:
Agyadra ment a barátok közt?
2011. jan. 14. 21:12
 7/15 anonim válasza:
szerintem vannak :D
2011. jan. 14. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Például szerintem te is egy visszajáró, bűnös lélek vagy, akinek az a büntetése, hogy ezen a fórumon kell bolyongania az idők végezetéig ilyen kérdéseket feltéve.
2011. jan. 14. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Nos, én nagyon sokáig nem hittem a szellemekben, viszont mostanában történnek velem NAGYON durva dolgok. Szilveszterkor két barátnőmmel szellemeket idézgettünk, poénból, már nem is voltunk józanok, meg minden.

Szóval először Heath Ledger, majd Napoleon, végül pedig Einstein szellemét idéztük meg. Nem tudom, hogy mi a szar történt ott, de azóta TÖRTÉNNEK DOLGOK.

Valaki éjszaka állandóan lehuzkodja a bugyimat, gondolom ez Heath lehet, mert ő volt fiatal és hetero.

Gyakran a lehuzott bugyim eltűnik és helyette hímzett alsónadrágban ébredek, amin a N.B. mondogram van. Magáért beszél...

Szünet előtt bukásra álltam matekból, idén pedig már a negyedik dogámat írom HIBÁTLANRA. Úgy érzem, mintha valaki vezetné a tollamat, amikor írok, sőt, ami a legdurvább, múltkor el is engedtem azt és az folytatta az írást. Huh, remélem senki nem látta meg!!!! +-%/ (szerintem ez is ő volt) A fizika tanár megkért, hogy járjak be faktra órákat tartani.

Rettegek magamtól! Megszálltak volna ezek a holt lelkek?

Most is alig tudtam megírni ezt, mert háromszor valami ismeretlen erő elrúgott a géptől. Ja! És nem cseng a fülem, hanem mintha a francia himnusz szólna benne.

S.O.S.!!! De ami azt illeti csak a napoleonos, meg az einsteines dolgokon kellene segíteni, mert a heathes nem zavar annyira.

Pá: Lujza

2011. jan. 14. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Einstein megbukott matekból ;)
2011. jan. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!