Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyenek a vámpírok?

Katus8 kérdése:

Milyenek a vámpírok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz, aminek a címe A XXI. század vámpírjai. Arra a kérdésre keresek választ, hogy szerintetek léteznek e vámpírok, és ha igen, milyenek. Továbbá bármilyen véleményre, történetre, legendára kíváncsi vagyok.

Köszi a segítséget.

2011. jan. 8. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bakker ez engem is érdekel, hogy miféle szakon lehet SZAKDOLGOZATOT írni a VÁMPÍROKRÓL?!

Mert, ha egy 2 kredites kamutárgyon lehetne róla egy beadandót írni, azt még megérteném, én is írtam már dolgozatot reklámszociológiából a sörreklámok burkolt pszichológiája címmel, de szakdolgozatot...

2011. jan. 15. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha vmely fősulin a vámpírról írsz szakdogát, akkor sürgősen menekülj el onnan, mert az egy nagyon szar suli lehet.

Bár, neked szerintem tökmindegy...

2011. jan. 20. 09:14
 13/15 Réti Manó válasza:

én is akarok szakdogát írni a vámpírokról :D

Egyébként a vámpírok egy kisebbség. Neopogányok, a szemfogaik 35 mm-el hosszabbak az átlag emberénél. A jobb vállukon egy pantagrammában lévő három vonal van tetoválva. Lassabb a vérkeringésük és nem pislognak.

2011. jan. 22. 16:23
 14/15 anonim válasza:
Milyen fősulira és szakra jársz? Én is odamegyek, ha lehet vámpírokról írni... :P
2011. máj. 22. 14:06
 15/15 anonim válasza:
igen léteznek.fal fehér a börük, hegyes a vámpir foguk, a fogukban méreg van, (azzal ölik meg az embereket,állatokat és azzal változtattnak át valakit)hideg a testük, soha nem alszanak, vért isznak, soha nem halnak meg, nem öregszenek, piros vagy aranybarna a szemük, gyorsak.LÉCI IR VISSZA. FONTOS!
2011. szept. 29. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!