Ez igaz lehet? Nagyon félek és nem merem megnézni. (pedig
kíváncsi lennék)
Figyelt kérdés
Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve. A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.
Ez az ember csúnya. A rövidet megnéztem. Vége kajak orbánviktor ahogy valaki mondta :D
2010. dec. 27. 12:04
22/141 anonim válasza:
Hát én ezt nem merném megnézni. Még hallagatni is rossz lehet
2010. dec. 27. 12:04
23/141 A kérdező kommentje:
Akik belenéztek a hosszúba: szemetek megvan?
2010. dec. 27. 12:05
24/141 anonim válasza:
Igen még megvan :)
2010. dec. 27. 12:08
25/141 Jaewy válasza:
Na srácok kicsit áttekintettem a dolgot!
1. Igen ezt a történetet én is olvastam már és engem is nagyon kiakasztott elsőre, de nézzük csak meg jobban:
A 2perces videótol biztos nem fogtok megdögleni mert elég sok komi van ami azt jelenti úgy tűnik sokan túléltél xD (azt is figyelembe vehetjük persze hogy a legtöbb komiban fellelhető a : jó édes kva anyád) Szóval valami csak történni fog. XD (izgalmas)
2.A szemünk biztos vörös lesz de ettöl nem kell beijedni ez csak azért van mivel az egész kép vörös és ha 2:30-ig bambulod a képet a szemed megszokja a vörös fényt igy kicsit vörös lesz, de ez természetes dolog.
3.Nekem van egy sanda gyanúm!
Találtam egy 5perces FULL vidit is és lehet hogy az az igazi és a 2perces pedig csak elterelő (értitek hogy elvegye a kedvünket) Rakjátok csak össze : első vidi : semmi, második vidi: hangok , na akkor mi lehet a harmadik vidibe ? Na ki aza kemény aki megnézi az 5percest xD ????
2010. dec. 27. 12:09
26/141 anonim válasza:
a hoaxos vagyok, ez akkor olyasmi mint a gates of hades vagy valami ilyesmi. ez szimplán egy hangfájl, e körül nincs semmiféle legenda, csak annyi hogy simán borzasztó. én ezt elkezdtem hallgatni egyik este, és elaludtam közben, és majdnem ordítva keltem fel, életemben akkor féltem a legjobban :))
Am a 2percesnél sztem a hangok miatt ku.vaanyáztak mert más nincs benne olyan. Végignéztem! (alaposan lehalkítva).Na nézzük azt az 5 perceset.
2010. dec. 27. 12:15
30/141 Jaewy válasza:
A hoaxosnak : Igazad lehet,az egész csak képekből van összeállítva de a kommentekből kiíndúlva valami dolog csak van persze nem az hogy húúúúúú jajjjj a szemeim, hanem valami kis nem tudom ,,, xD aki megnézi az 5percest az irjon mien volt, szerintem ott kiderűl minden ha annál sincs semmi akkor utánna is jártunk a dolgoknak és mondhatjuk hogy ez csak egy hoax !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!