Mitől mozoghatott? (kicsit hosszú lett, bocsi)
na ezért kell a férfi a házba, mert különben a nők meghülyülnek.
Húzat vagy levegődefláció vagy akármi más okozhatta a szekrény ajtó mozgását.
A macska meg szimplán buta egy állat.
Szerintem a huzat lehetett, vagy a kérdés kamu. De ha valóban nem képzuelődtél bármi lehetett. Esetleg egy rokonod, vagy csak egy eltévedt lélek. AZt mondtad, hogy a macskád is oda nézett. Azt mondják, hogy a macskák látják a szellemeket, de az is lehet, hogy ő is csak a csapódások miatt nézett oda. Szóval bármi lehetett.
Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben. Körülbelül ezerszer voltam már itthon egyedül, és semmi sem történt( és remélem, hogy nem is fog ;)).
Nem kell rögtön megijedni, a legtöbbször a természetfelettinek, vagy furcsának gondolt jelenségeknek teljesen természetes magyarázata szokott lenni. De én sem tudom, mi lehetett.
(A macska meg okosabb állat, mint az első válaszoló.)
párhete este felébredtem hogy kopod valaki a szo bám ajtaján. odaszoltam álmosan hogy:kiaz?
az ajtó kinyilt de senki sehol.
biztos nem a szívbeteg anyám volt aki felmászott az emeletre ahova egyébként évente max 3x jön fel.
nemtudom mi lehetett.
nemvagyok már gyerek. tudom hogy nem álmodtam.
fogalmam sincs mi történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!