Miskolcon ez hol található?
Figyelt kérdés
Beszélnek mostanában Miskolcon olyat hogy van egy hely/ház/romok ahol szellemeket lehet észlelni és elég durva.Elnevezték Silent Hillnek.Valaki hallott már róla?Vagy esetleg hasonló helyet ismertek Miskolciak, és ha igen akkor leirnátok pontosan merre van, esetleg tapasztalatok akik jártak már ott?Köszi szépen előre is!!!2010. dec. 12. 14:29
1/10 anonim válasza:
Nálunk a füvesek és az alkohlisták állandoan szellemeket és ufot látnak.TAlán az ufok csak a drogosok nak és a piásoknak mutatják meg magukat? XD
2/10 anonim válasza:
tévednek, ott nem szellemek élnek, hanem a raptoidok egyik főhadiszállása van ott.
3/10 anonim válasza:
tudok egy helyet debrecen ben de csak akkor mondom meg ha
engem is elviszel 12 éves vagyok e- mail.n.arpi24@gmail.com
4/10 anonim válasza:
én miskolci vagyok de nem tudok ilyenről.
5/10 anonim válasza:
hmmm hát én még nem hallottam róla.de a stadionnál ahol a műfüves pályák vannak onnan lehet látni egy nagy romos épületet:D lehet az az nemtom majd nézd meg
6/10 anonim válasza:
szólj ha már tudod melyik az :D
7/10 anonim válasza:
AVAS LAKÓTELEP, FELTŰNŐEN BŰZÖS HÁZ, BARNABŐRŰ SZELLEMEKKEL... HA ODAMÉSZ, MINDENED ELTŰNIK. DE A PÉNZTÁRCÁD TUTI.
8/10 anonim válasza:
utolsó jót röhögtem!! xD (az igaz hogy a valóságban kvára nem vicces - sajnos:( )
9/10 anonim válasza:
hát avas az egy elég szar hely nem szeretek arra járni:S legrosszabb környék miskolcon.
10/10 anonim válasza:
"AVAS LAKÓTELEP, FELTŰNŐEN BŰZÖS HÁZ, BARNABŐRŰ SZELLEMEKKEL... HA ODAMÉSZ, MINDENED ELTŰNIK. DE A PÉNZTÁRCÁD TUTI."
Hogy lehet ilyet írni???? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!