Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemidézés. Ki milyen...

Szellemidézés. Ki milyen szellemet és hogy idézett már meg?

Figyelt kérdés

Mi például volt már, hogy harmadikban a vécében körbenállva mondogattuk, hogy gyere meg ilyeneket.. erre elkezdett valami kopogni mindenhonnan.

Volt már, hogy szintén a vécében Ady Endre szellemét idéztük meg, erre a következő órán minden ok nélkül kinyílt a szekrényajtó.

Meg még egy alkalom. Egyszer egy rokonom, olyan négy éves kislány meghalt és atemetése előtti este olyan fura hangokat hallottam, pedig nem is tudtam, hogy akkor lesz atemetése és már vagyegy héttel azelőtt meghalt. Na, lépteket, surlódásoka, susogásokat hallottam.

Egyik bulin meg akaruk idézni Michael jackson szellemét, de én nagyon beparáztunk, és inkább nem csináltuk...

Érdekelne, ki milyen módszereket használt...

Ja, és lécci ney gyertek a hülyeségekkel h biztos beszívtam meg h szellemek nem láteznek (Szerintem sem léteznek de akkoris xD )

2010. nov. 30. 14:15
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: xD

Többiek: Köszi a tippeket és nem azért kérdezem mert idézgetni támadt kedvem csak rohadt sok a szabadidőm xD

2010. nov. 30. 16:11
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

Én leírom neked és azt is hogy mi történt (bár bizt le fognak hülyénz és ahogy látom téged se érdekel komolyabban de majd meglátod ha ki mered próbálni..)

Üljetek le 3an, legyen teljes a sötétség, köztetek három gyertya világítson, jelezve, hogy jót akartok. Legyen a gyertya minél világosabb és egyszínű. NE ÉGESSETEK FÜSTÖLŐT!!! Tegyetek középre egy képet a megidézendő személyről, nézzétek, addig, amíg nem kell pislognotok. Ekkor csukjátok le a szemeteket, és koncentráljatok arra a képre. Várjatok, amíg valamelyikőtök hangot vagy érintést nem észlel. Ha elalszik a gyertya, az is jel. Ilyenkor nyissátok fel a szemeteket, fújjátok el a gyertyákat, és ha jól ment minden, beszéljetek a visszatért lélekkel. Halkan, és óvatosan. Ne mozogjatok közben. Mikor végeztetek, köszönjétek meg neki, mondjátok kedvesen hogy térjen vissza. Ezután kapcsoljatok villanyt. FIGYELEM!!! A SZELLEMIDÉZÉS CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN AJÁNLOTT, KÜLÖNBEN, HA NEM SIKERÜL VISSZAKÜLDENI, AKÁR AZ ÉLETÜNKKEL IS FIZETHETÜNK!!!!!!!!

ezt mi is egy oldalrol néztük a nyáron.. 4 en voltunk én 1 haverom meg a barátnője + a tesóm de ugye őt elküdltük mert az van írva hogy hárman lehet...

Elkezdtük teljes sötétség volt ekkor még mi sem hittünk benne (sajnos egy nagyon rossz szellemet idéztünk meg nevet nem mmondok mert azóta is félek kimondani/leírni a lényeg az hog diliházba került mert embereket ölt meg ott is megölt jópár orvost nővért majd kegyetlenül végzett magával is)

Nah tehát becsuktuk a szemünket és hallottunk valami féle nyögést, hörgést azóta se tudom bezazonosítani teljesen , ekkor elfújtuk a gyertyákat és halkan szóltam valammit már nem emlékszem mit ekkor hirtelen Beának valami/valami kitépte a fülbevalóját nah és ekkor bepánikolt ki akart menni de bevolkt zárva az ajtó szörnyű volt üvöltöttem vele hogy üljön vissza meg hogy kussoljon nah és ekkor történt az amitől azóta is remegek és már nem vagyok a régi az ablak üvegen át láttuk az az embert akit megidéztünk iszonyú csúnya volt és minket nézett meredet ránk a véres szemeivel majd betörte az ablakot ekkor berohant a tesóm és eltűnt azóta se láátuk persze senki nem hitt nekünk

Teljesn megváltozott az életem azelőtt vidám mosolgyós voltam mindig jókedvű azóta viszont remegek félek mindig előttem van az az arc és nem tudok tőle szabadulni

Már megbántam mindent de késő azt ajánlom ne tedd.

17/F

2010. nov. 30. 16:18
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: Én ugyan nem fogom végigolvasni a hülyeséged, de agyi bajaid lehetnek ha mindebben hiszel :)

A kérdezö pedig csak poénkodott nem komolyan kérdezte :)

2010. nov. 30. 16:28
 24/32 anonim ***** válasza:
nem is irok ide neked hogyan tudnál idézni. látszik komolytalan ember vagy.
2010. nov. 30. 21:31
 25/32 anonim ***** válasza:

uhh 16:18 as el elég durva lehetett :S

a kérdező is beszart lehet :D

2010. dec. 1. 07:44
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

16.18 én nem hülyézlek le..teljes mértékben elhiszem.

velem is történt már elég durva dolog(sajnos nem is egyszer mert nem hagyott békén, depressziós is voltam egy ideig)

de ide nem írom le mi volt,a kérdező nem érdemli meg és nem is pazarlom rá az időm...

ilyen hitetlenekre.. szórakozz csak a túlvilággal (ahogy én is tettem) de elhiheted nekem hogy meg fogod bánni.

Nem kell lehülyézni engem..én is ilyen voltam..

jajj ez mekkora hülyeség..aha..ha megtörténik máshogy állsz hozzá,sajnos.

2010. dec. 1. 09:09
 27/32 A kérdező kommentje:

Áh, bocsi h nem írtam, csak nem volt időm, tudjátok, rengeteg TZ-t írunk mostanában)

Szal, 16:18: Ez durva, nem poénkodok, elhiszem... olvasni is beszarás volt... ezt a módot én is olvastam, de nem próbáltam ki, mert nem tudtam összeszedni még két ember... na akkor ez volt a szerencsém :D

Am nem poénkodok, igaz nem hiszek az ilyenekben de attól még érdekel és egyre jobban kezdek hinni bennük :)

2010. dec. 2. 19:42
 28/32 anonim válasza:
A helyedben én is beparáztam volna De!Ha az ember úgy nézi a dolgot, mint egy bizonyíték a túlvilág létezésére, akkor nincs mitől tartani.Inkább lehet öröm, hogy a létezésünk nem merül ki, ez alatt a 50-100 év alatt...Sajnos nekem még semmi hasonló természetfeletti tapasztalásom nem volt, így nem is hiszek benne...Ezért nagyon rossz belegondolni, hogy meghalsz és vége mindennek...Tehát, ha valóság amit leírtál, az lehet pozitív élmény is....felfogás kérdése...
2010. dec. 10. 12:47
 29/32 Ghostboy ***** válasza:

találtam egy honlapot. itt van 3 féle idézés. igaz hogy nem szellem hanem démonidézés de maga az oldal jó és sok infót tudtam meg :)

[link]

2011. jan. 17. 03:09
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

És ne haragudjatok meg, de ha nem tartotok elég értelmesnek ahoz h beavassatok a rejtéééélybe (húúú) akkor nem kell írni, megspóroltok magatoknak is kb.. 30 mp-t :D

Nem akarom háborgatni a természetfelettit... igazából bevallom azért kérdeztem h tudjak vmi jó ellenérvet mondnai ha a következő bulin a többiek megitn szellemet akarnak idézni :D

de am a rémtörténeteket szeretem és jó sokat ismerek, egyszer nagyon jól jött ez az ismeretem. táborban két csaj folyamatosan beszélt én meg rájuk szólván (tudom h félősek mert én ütöttem le midnen pókot a szobában) szal rájuk szóltam h fejezzék be különben elmondom a kedvenc rémtörténeteimet de olyanokat h befosnak xD beváált :D

2011. márc. 29. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!