Hmmm..Khhhmmm:-)
Ha nem igaz a történet akkor mért tartjuk olyan ijesztőnek és mért érezzük át a helyzetet, félelmet? Én is így vagyok az olvasás után, rendesen félelmet érzek. Szeretem a horror-misztikus filmeket, de sosem érzek ilyesmit a nézés alatt és utána sem. Egy ilyen történet olvasása után mégis. Ez vajon nem-e elég magyarázat arra, hogy létezhetnek ilyenek? A mi saját reagálásunk a bizonyítéka a létezésükre. Talán a másik dimenzióból valók, vagy földön kívüliek. És ezeken a helyeken mért ne lehetne ilyen lény? Mi emberek anyagi testben élünk, anyagi világban, nem tudunk egy lépést sem tenni a másik dimenzió felé, a földön kívüliségben nem tudunk beilleszkedni, nem vagyunk képesek kapcsolatot teremteni, emberfeletti erőkkel, lényekkel, ezért nem is hiszünk el ilyen történeteket. Mert mi vagyunk korlátoltak, így azok jelennek meg, látogatnak meg akiknél nincs korlát...
Én sem hiszem. Persze attól még lehet igaz...
De ne szóljuk már le azt, aki nem veszi be kanyar nélkül. Az első „értelmes hozzászólás” pedig azé, aki egyetért? Ugyan már. Több realizmust, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!