Hogy csináljam? Ismertek olyat aki segíthet?
Figyelt kérdés
Valaki kísértet akar lenni,én speciel vámpír!!!!
Ötletek???
2010. nov. 5. 16:32
1/17 anonim válasza:
Keress fel egy pszichiátert,ő segít majd neked!
2/17 A kérdező kommentje:
Kösz már próbáltam!
Elvérzett!
2010. nov. 5. 16:48
3/17 anonim válasza:
Ugye ez a kérdés nem komoly? És ha mégis,akkor hogy gondoltad,hogy vámpír leszel?Külsőleg szeretnél csak vámpír lenni,vagy pedig teljesen komolyan gondolod,hogy vámpírként élve emberek vérét szívva táplálkozol,éjjel élsz...stb?
4/17 anonim válasza:
Igen én kísértet akarok lenni :) Mint pl a 13 kísértetbe a szellemek az nagyon ütne ha oylan lehetnék :D
5/17 A kérdező kommentje:
Lényegében hülyeség,mégis tök komoly! :)
Végül is nem bánnám!Még a szivornyázós részt sem!
Például hármaskát leszívhatnám!Én jóllakok,ő meg kísérthet kedvére! :D
2010. nov. 5. 17:24
6/17 anonim válasza:
Szerintem anyukád nem fog pénzt adni jelmezre a farsangig!
7/17 A kérdező kommentje:
Akkó' szőke nős rohamot fogok kapni!!!!
2010. nov. 5. 17:34
8/17 anonim válasza:
3. vagyok :D
Tömeg mészárlásba fogokk kezdeni majd elkapnak és bedugnak egy "fehér szobába " kényszer zubbonyba stb stb majd kiszökök és megölöm kegyetlenül a nővérkéket meg a dokikat
FOLYTASSÁTOK A SZTORIMAT!!!
9/17 A kérdező kommentje:
Kis követelőzős!!! :)
Ez az én kérdésem!!!!Te tömeggyilkoljá máshó'!!! :D
2010. nov. 5. 18:35
10/17 anonim válasza:
Anyam borogass... :D
Amugy Gerald Broflovski a South Parkban elment egy dokihoz, aki delfinne operalta. Keresd meg azt az orvost, nincs jobb otletem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!