Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Köztetek foglalkozik valaki...

ValaholValaki66 kérdése:

Köztetek foglalkozik valaki tisztánlátással vagy komolyabban a szellemvilággal?

Figyelt kérdés

nov. 7. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Engem a tisztán látás foglalkoztat, de nem találtam meg rá még a tökéletes módot. Van aki esetleg tudja, hogy hogyan lehetne szemüveget alaposan tisztítani?? Nagyon hamar koszolódik.
nov. 7. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Engem is foglalkoztat és tisztán látom ha valaki sületlenségek után érdeklődik.
nov. 7. 12:52
 3/10 Grimfox ***** válasza:
84%

A konkrét látással nem foglalkozok, mert nem szeretek félni, de az észlelés érdekel, és kísérletezek is vele. Nem konkrétan démonokkal, és halottakkal, inkább olyan szellemekkel, amik mindig is azok voltak, amik, és teljesen természetesen fordulnak elő bizonyos helyeken. Például olyan szellemek, amik élettel teli helyeken, erdőkben, és úgy általában a természethez közel fordulnak elő.

A valódi tisztánlátás ugyanakkor nem csak abból áll, hogy látod a szellemvilágot. Az majdhogynem csak melléktermék.

nov. 7. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Persze, ebből élek mint szemorvos
nov. 7. 14:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Grimfox írtam neked privátban
nov. 7. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
3. Éteri látás és tisztán érzékelés. Amire ő gondol az már a beavatás mellékterméke, ilyen homlokcsakrás dolog.
nov. 7. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A csakrák éteri és asztrális szirmainak a nyitottsága határozza meg azt hogy mennyire lesz valaki éteri vagy asztrális látó. A szellemi látóhoz már a saját szellemével való kapcsolat vagy szellemi élmény is kell.

Különböző szellemi gyakorlatok nyitogatják ezeket a dolgokat, mint például a koncentráció vagy a meditáció, de sokan félnek ettől mert túl nagy felelősség látni az igazságot, főleg ha az fel is szabadít a kötöttségek alól.

Az emberek hiába akarnak szabadok lenni, valójában a függőségekben érzik jól magukat, és az igazsághoz sem elég erősek, ezért inkább hazudnak önmaguknak és másoknak.

nov. 7. 23:50
 8/10 A kérdező kommentje:
6-7 köszönöm végre az értelmes kommenteket, írtam nektek privátban ha nem gond
nov. 8. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező,

van-e konkrét kérdésed a felvetett témában, v csak általánosságban érdeklődsz?

nov. 9. 16:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Segítséget kérnék attól aki ezzel foglalkozik elég fontos!
nov. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!