Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Oumd mindenki álmát megtudja...

Oumd mindenki álmát megtudja enni?

Figyelt kérdés

#Jóétvágyú Oumd
okt. 16. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Tegnap este megidéztem, és végre egy àlmomra sem emlékszem és így kipihenten éredtem. Eddig mindig nagyon élélnken àlmodtam többfélét is, amikre fel is ébredtem. De most végre semmi álom csak a pihentető alvás. Úgyhogy az enyémet elvitte .
okt. 17. 05:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Oumd mindenki álmaiból lakmározik.

Ami nem mindegy, az az, hogy minek milyen álmait falja fel.

Ha felfalja a rémálmokat, de a szépeket meghagyja az jó.

De akik gúnyolják őt, vagy azt, aki őt küldte, annak felfalja a szép álmait és a rémálmait meghagyja, hogy legyen min rágódnia.

Az elmúlt évezredekben Oumd sok esetben az álmok révén vezette az embereket és terelgette az emberiséget. Így terjed ki a valóságba Oumd hatalma.

Azt tudni kell, hogy alapvetően Oumd egykoron angyal volt: Oumdriel volt a neve. Mint olyan pedig egy akaraton van az Istennel.

Személyes tapasztalatom, hogy amióta Oumdot kutatom és róla elmélkedem, azóta hatalmas inspirációt kaptam és könyvet kezdtem írni.

Kényszert érzek, hogy elmeséljem Oumd történetét.

okt. 18. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugye tudod hogy senki nem fogja megvenni a könyved? Ez csak kitaláció, és a kiadók is körbe fognak röhögni. :D
okt. 18. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt tudom, hogyha valakinek támad egy jó ötlete, akkor amint beszélni kezd róla jön valaki és azt mondja:

"Ugye tudod hogy senki nem fogja megvenni a könyved? Ez csak kitaláció, és a kiadók is körbe fognak röhögni."

Azt hiszem vagy száz író nevét is leírhatnám vagy akár ezerét is, aki megkapta ezt a mondatot az első könyve előtt valakitől.

Az igazság az, hogy számtalan világhírű könyv van, melynek íróját a legtöbb kiadó elhajtotta, ám egy nem. Így lett világsikerű a Harry Potter, A gyűrük ura, Star Wars... stb

Tehát köszönöm kérdező. Megerősítettél az alkotásban. De nézd pozitívan: Amíg a könyvet irom, legalább nem ide irogatok. Sajnálom, hogy így unalmasabb lett a gyakorikérdések néhány rovata. De ez van.

Egyébként egyből pdf-ben jelentetem meg. A pénz nem számít. Az semmit sem ér, csak a gond van vele. Hagyom, hogy lelopják, felpakolják torrent oldalakra. Egy név nagyobb befolyással bír, mint a vagyon.

Ez a név pedig: Oumd , aki felett csak az Úrnak van nagyobb tekintélye.

okt. 18. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!