Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a jelenség bármikor megismé...

Ez a jelenség bármikor megismétlődhet?

Figyelt kérdés

Racionális voltam, és az agyam legkisebb szeglétében sem volt semmi féle természet feletti gondolat korábban, ha valaki -legyen az közeli vagy távoli személy- nem vettem komolyan, simán haluciánlásnak vagy belebeszélésnek értékeltem.

Az egész bonyodalom és a hitem hirtelen megváltozása akkor kezdődött, amikor 2020 novemberében, az éjszakai kijárási tilalom alatti esős, nyirkos éjszaka alatt a párom aludt, de én az előző hosszú napom miatt nem hogy fáradt legyek, aludni sem bírtam.

Hogy elálmosodjak, olvasni kezdtem a német-magyar szótáramat, és halkan beszéltem is magamnak, ezáltal gyakoroltam azt a nyelvet.

Majdnem kezdtem álmos lenni, amikor az éjszaka közepén, a tilalom alatt halottam, ahogyan a házunk előtt az utca szélén valaki kiabálja "Itt vagyunk"-férfi hang-. Kinéztem az ablakon, de nem volt ott semmi.

Elfogott az az érzés, hogy valami rossz lesz, így gyorsan felhúztam a cipőmet, és rohantam ki az udvarra.

"Szerencsére" sikerült meglátnom a garázs előtt egy nálam is magasabb, fehéres szinű vékony férfi árnyat. Nem voltak szemei, de éreztem, hogy néz. Egy erőlteljes takarodjot rákiabáltam, erre eltűnt.

Életemben ez volt az első találkozas a terméazetfelettivel, és a hitem gyökeresen megváltozott.

Félek, hogy megint előadja majd magát

szept. 10. 22:53
 1/10 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
38%

Csak azt tudom tanácsolni, hogy higgy a saját szemednek.

Bízz a saját érzékeléseidben.

Valószínűleg ezután néhányan megpróbálják összetörni a realitásodat és mindenféle hülyeséget próbálnak rád erőltetni.

Most fognak jelentkezni akik mindig -mindent jobban tudnak.

Ha érdekel ennek a jelenségnek a háttere, akkor írj privát üzenetet, mert csak így akarok erről beszélni.

Sok sikert.

szept. 11. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

2020 novembere óta azon lamentálsz, hogy pont most ide kiírod.

Vagy csak most találtad meg a közösségi oldalon, ahonnan bemásoltad ide.

Holnap is másolj be egy ilyen mesét.

Tegnap is másolj be egyet (szellemesen).

szept. 11. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Berci planetárium vagyok
szept. 11. 17:40
 4/10 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
0%
Az mi?
szept. 11. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Félni semmi okod, hiszen nagyon frappánsan kezelted a helyzetet elsőre is. Úgy elzavartad a lényt, hogy szemtanúk szerint többször orra bukott, miközben takarodott elfelé.
szept. 12. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem írsz privit, akkor megnyugtatlak.
szept. 14. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Szellemek sajnos nem léteznek. A sajnosat azért írtam, mert akkor így tudnánk, hogy halál után is van valami. Sajnos az energiamegmaradás törvénye a szellemek létezése ellen megy. :)
szept. 18. 14:01
 8/10 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

Tisztázzunk valamit.

Az energia megmaradás csak az anyagi univerzumra igaz.

A szellemi lények tudnak energiát előállítani és eltüntetni is.

Így a szellemi lények univerzumára nem igaz az energia megmaradás törvénye.

Hát ez van.

szept. 18. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Há másik univerzumban vannak akkor meg pláne nem találkozhatunk velük. Amúgy, ha meg igaz lenne, amit írnál akkor a részecskegyorsítók érzékelnék a szellemek jelenlétét. :) De a fizika amúgy se hazudik szóval.
szept. 18. 16:59
 10/10 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

Te is egy anyagot is mozgató szellemi lény vagy.

Azt hitted, hogy te csak egy test vagy és kész?

szept. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!