Ez a jelenség bármikor megismétlődhet?
Racionális voltam, és az agyam legkisebb szeglétében sem volt semmi féle természet feletti gondolat korábban, ha valaki -legyen az közeli vagy távoli személy- nem vettem komolyan, simán haluciánlásnak vagy belebeszélésnek értékeltem.
Az egész bonyodalom és a hitem hirtelen megváltozása akkor kezdődött, amikor 2020 novemberében, az éjszakai kijárási tilalom alatti esős, nyirkos éjszaka alatt a párom aludt, de én az előző hosszú napom miatt nem hogy fáradt legyek, aludni sem bírtam.
Hogy elálmosodjak, olvasni kezdtem a német-magyar szótáramat, és halkan beszéltem is magamnak, ezáltal gyakoroltam azt a nyelvet.
Majdnem kezdtem álmos lenni, amikor az éjszaka közepén, a tilalom alatt halottam, ahogyan a házunk előtt az utca szélén valaki kiabálja "Itt vagyunk"-férfi hang-. Kinéztem az ablakon, de nem volt ott semmi.
Elfogott az az érzés, hogy valami rossz lesz, így gyorsan felhúztam a cipőmet, és rohantam ki az udvarra.
"Szerencsére" sikerült meglátnom a garázs előtt egy nálam is magasabb, fehéres szinű vékony férfi árnyat. Nem voltak szemei, de éreztem, hogy néz. Egy erőlteljes takarodjot rákiabáltam, erre eltűnt.
Életemben ez volt az első találkozas a terméazetfelettivel, és a hitem gyökeresen megváltozott.
Félek, hogy megint előadja majd magát
Csak azt tudom tanácsolni, hogy higgy a saját szemednek.
Bízz a saját érzékeléseidben.
Valószínűleg ezután néhányan megpróbálják összetörni a realitásodat és mindenféle hülyeséget próbálnak rád erőltetni.
Most fognak jelentkezni akik mindig -mindent jobban tudnak.
Ha érdekel ennek a jelenségnek a háttere, akkor írj privát üzenetet, mert csak így akarok erről beszélni.
Sok sikert.
2020 novembere óta azon lamentálsz, hogy pont most ide kiírod.
Vagy csak most találtad meg a közösségi oldalon, ahonnan bemásoltad ide.
Holnap is másolj be egy ilyen mesét.
Tegnap is másolj be egyet (szellemesen).
Tisztázzunk valamit.
Az energia megmaradás csak az anyagi univerzumra igaz.
A szellemi lények tudnak energiát előállítani és eltüntetni is.
Így a szellemi lények univerzumára nem igaz az energia megmaradás törvénye.
Hát ez van.
Te is egy anyagot is mozgató szellemi lény vagy.
Azt hitted, hogy te csak egy test vagy és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!