Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hiteles vagy kamu?

Hiteles vagy kamu?

Figyelt kérdés

Egy Facebook oldalra tévedtem, ahol láttam egy "paranormális" videót.

Egy biztonsági kamerás felvétel volt, ami 2015.09.21-én hajnali 2 ó 40 után készült.

Irodát mutatott, mely üres volt. Ennek ellenére a háttérben látható melletti szék megmozdult, és pár pillanattal késöbb egy árny is feltűnt.

A másik videót egy Nuke's TOP5 nevű felhasználónál láttam, két érfi sétált egy elagyatott folyosón. Az egyik teremben mintha állt volna egy fekete alak, de ezt a két érfi csak késöbb vette észre és fordult vissza

aug. 30. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Az a kérdés, hogy a videón tényleg megmozdul egy szék, vagy nem?

Nyilván megmozdul. Hogy Te ebbe mit magyarázol bele, az más kérdés. Azt pedig nem tudhatjuk, a videó készítőjének volt-e más szándéka.

aug. 30. 13:18
 2/9 anonim válasza:
53%
*sóhajt
aug. 30. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Paxel, te vagy az?
aug. 30. 16:46
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%

"Hiteles vagy kamu?"

Kamu.

aug. 30. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

És a sauce hol marad?

Link esetleg, hogy meg tudják ítélni mi a helyzet?

Legalább egy kép arról a pár másodpercről?

Most így látatlanban nem tudják eldönteni neked...

aug. 31. 01:40
 6/9 anonim válasza:

Kamu.

CCTV operátorként dolgozom, ami azt jelenti, hogy élő kamerafelvételeket nézünk, és ha olyan van, visszajátszuk, lementjük stb...

Hidd el nekem, ha a linkelt felvétel igaz volna, soha senki nem vette volna észre. Senki nem pazarolja arra az idejét, hogy egy üres irodát nézzen csak úgy, ahol nincs senki. Egy üres szobán nincs mit nézni a kamerán, nincs mit visszajátszani. Az ilyen fajta videók közül mind kamu.

szept. 10. 01:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy te így csinálod és pár kollégád, de igen is, vannak akik nem tartják be a munkaköri leírást vagy a cég alá akarnak ásni, ahol dolgoznak mint CCTV operátor és a keresgélés közben akadhatnak ilyen felvételekre, ami érdekes és foglalkoztatja az embert, azt le menti a pendrive-ra amellé, amit keres és, ha kirúgják, már csak azért is ki leak-eli és, ami ilyen annak ugye van pár napja fennmaradni.

Ez olyan, mint a gyárimunka, nem mondom meg hol dolgoztam, viszont elő volt írva, hogy ugye titok tartás miatt nem lehet mutogatni csak úgy a szektorokat, stb, mégis meg volt engedve, hogy közeli ismerősökre állítva (még akkoriban) felrakhatod Facebook-ra a gyártósoron készült képeket, csak ne tudja meg senki és ne tudja meg olyan gyári dolgozó, aki el köpi.

Ennyit a nagy gyári titoktartásról, ne tudd meg mennyi olyan kép volt felrakva, amiért kirúghatnak.

Ugyanez a CCTV operátorként, ne hidd hogy olyan sokan be tartják a szabályokat főleg, ha nincs munka annyira nagyon vagy chill van, nézelődnek az emberek meg keresik a pletykálni valót a felvételeken és ja, bele botolhatnak ilyenbe...

szept. 11. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, mindig lesznek újak, akik belebotlanak egy-egy ilyen kérdésbe és komolyan veszik.

De nem tudják, hogy ezeket a kérdéseket honnan másolják, ki kreálja, találja ki.

Igaz, akkor is látni kellene, hogy ilyen nincs.

szept. 11. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem történik semmi akkor senki a büdös életben nem fogja visszanézni a felvételeket.
szept. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!