Tegnap este el aludtam az emeleti kanapén, úgy kettő és fél három között lehetett, hogy fel ébredtem.. Többi leni Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
És meg pillantottam egy árnyékot.. (égett lent egy kis fény, de mindenki aludt.) és nem értettem, hogy minek az arányéka lehet. Megpróbáltam lefotózni, de túl sötét volt, vakuval is meg próbáltam de akkor el tűnt ugye. Nos nem tudtam lefotózni.. Néztem percekig végül úgy döntöttem le fekszem az ágyba. Azóta semmi.
////MI VOLT EZ A JELLENSÉG? ///
Egy barátnőm azt írta, hogy egy "árnyék ember" ez igaz?
16L
aug. 5. 23:47
1/7 anonim válasza:
Én voltam az, ma éjjel is megyek fél 3-kor...
3/7 anonim válasza:
Az a lényeg hogy azóta már felébredtél.
5/7 anonim válasza:
Az érmelléki kuglófember volt, vigyázz, mert elvisz és megesz!!!
6/7 anonim válasza:
*Elaludtam, *felébredtem, *megpillantottam, *megpróbáltam, *eltűnt, *lefekszem, *jelenség
7/7 A kérdező kommentje:
6) Köszi, hogy javítottál. Máskor "lyoban" figyelek lol
aug. 13. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!