1/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, szellem volt-e, vagy az, hogy totál kész voltam és haluztam. Amikor apám meghalt, nagyon sok mindent kellett intézni. A sokadik telefon után bementem a konyhába inni egy kávét, és amíg csináltam, egy pillanatra úgy tűnt, hogy a konyhaajtó üvege mögött az előszobában elmegy valaki. Betudtam annak, hogy fáradt vagyok, meg ki van sírva a szemem, de amikor mentem volna ki a konyhából, megint láttam, csak tisztábban, hogy apám abban az ingben megy ki a bejárati ajtón, amit leadtam a temetkezési vállalkozónak, hogy abban temessék el. Viszont az ajtót nem hallottam nyílni-záródni, úgyhogy ténylegesen nem volt ott senki.
4/13 anonim válasza:
Az emberi elme képességei túlmutatnak a tudatos érzékelés határain.
5/13 Senior Séf válasza:
"Az emberi elme képességei túlmutatnak a tudatos érzékelés határain."
Tény. Viszont ez nem bizonyíték a szellemek létére.
6/13 anonim válasza:
"Viszont ez nem bizonyíték a szellemek létére."
Talán a kérdés az volt, hogy "fel tudnátok sorolni tudományos bizonyítékokat a szellemek létezésére"? Ha nem, akkor meg mit okoskodsz itt?
7/13 anonim válasza:
#5 Nem is bizonyíték gyanánt írtam ezt le, valamit elég súlyosan félreérhettél.
8/13 anonim válasza:
Szellemeket nem észleltem, csak szellentést.
9/13 anonim válasza:
Ide ne írjatok! Itt mindenkit lepontoznak!
10/13 anonim válasza:
most nem jut eszembe semmi trollkodás, de legyetek szívesek lepontozni.
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!