3 napja hangokat hallok a lakásban. A kutya is látja, mit tehetnék?
3 nappal ezelőtt 2x is furcsa kopogó hangot hallottam. A párom szerint valamelyik szomszéd, de én ezt bent hallom a lakásban. Trgnap egyedül voltam itthon, délután a kiskutyám 2x is állt az üres szobában,(amit eddig nem használtunk, most majd baba szoba lesz, mert épp várjuk a kicsit). Ugatta és morogta a semmit!?
Utána bebújt a konyhába az asztal alá, és nem akart kijönni. Furcsa volt. Éjszaka is egyedül voltam, a párom éjszakás volt, szintén hallottam azt a furcsa koppanás szerű hangot, és a kutya is morogta, látszik rajta hogy fél, nem megy ki egyedül. Mit tehetnék hogy elmenjen? Munkakörünk olyan sajnos mind a kettőnknek hogy sok a halott, beteg ember körülöttünk. Lehet valaki ránk tapadt? Vagy esetleg halott rokon lehet aki jött a baba miatt, vigyázni rá, vagy csak éppen megnézni hogy vagyunk? Már minden eszembe jutott. Őszintén igazi félelmet nem kelt bennem a dolog, de mégis megborzongok, főleg mikor látom a kutyán hogy nem szimpatizál a "dologgal"...🤔
Többet ne nézd meg az Annabellet meg hozzá hasonló filmeket.
Vagy esetleg hívd a Warren házaspárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!