Történt már valakivel hasonló megmagyarázhatatlan?
Van ez így a véletlenekkel.
Nincs az a tüzér, aki pontosabban ki tudná számolni a röppályát, mint az a galamb, ami úgy tisztelt meg, hogy a homlokomnál a hajamra, aztán az arcomra, a pulóveremre, a nadrágomra, de még a cipőmre is jutott ugyanabból a plottyantásból.
És én még jól jártam, nénikémet kislány korában, virágszedés közben talán gólya találta úgy hátba, hogy elterült.
Mert ugye Murphy óta tudjuk (kissé torzítva), ami bekövetkezhet, az be is fog.
Velem történt, amikor olvastam ezt a történetet, illetve nagyon hasonlót egy külföldi oldalon, ahol mindenféle szellemes hülyeségeket lehet beküldeni, angolul.
Szerintem onnan fordítottad, mert ilyen nyilvánvalóan nem létezik, kitaláció csak.
Milyen tudományos alaptételek, prekoncepciók és exklúziók keretein belül szeretnél tudományos választ?
Mondjuk mindegy is, mert nem tudok választ.
" Egyszer nagyon feldühítettek és beszálltam az autóba és az ablak törlő párat törölt az ablakon, de az is csak egyszer történt meg úgy hogy persze nem kapcsoltam be az alaktörlőt."
Előfordulhat ilyenkor, hogy a figyelem a dühön és a düh fantáziákon van, szóval így "periférikusan" simán kapcsolgathattad az ablaktörlőt.
Persze technikailag megoldható, hogy valami figyelje a dühnek a lehetséges tüneteit és reagáljon rá, de 30 évvel ezelőtt talán ezek még nem voltak annyira elterjedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!