Hogyan lehet egy démont (vagy szellemet) elűzni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen alvásparalízist okoz. Valószínűleg a helyiséget szállta meg már jó régen. Próbáltam fénnyel aludni, de így is megszáll. Rendkívül agresszív és a félelemkeltésből táplálkozik. Van, hogy többször is '' meglátogat'' egy este, így küzdök, hogy felébredjek. Elég kimerítő, mert nem tudom végig aludni az estéket.jan. 1. 07:48
11/18 anonim válasza:
Maga az alvásparalízis okozza ezeket a hallucinációkat. Amit látsz, az agyad szüleménye, nem a valóság.
12/18 anonim válasza:
Sajnos hozzám is átjár, ide a XI. kerületbe.. álhatatos egy fráter.
13/18 A kérdező kommentje:
Nincsenek hallucinációim, csak bénulás. Olyan mintha rákapcsolódna a frekvenciára amin rezgek.
jan. 2. 18:51
14/18 anonim válasza:
13-as: Ez pont ilyen tünetekkel já, semmilyen démon nincs a dologban. Sok alvásparalízises már attól jobban lesz, ha megtudja, nem démonok játszanak vele, hanem csak az agya produkálja. Ettől is csökken a félelem.
Remélem, megnyugtató választ tudtam adni.
15/18 Senior Séf válasza:
Kiteszel egy naptárt a falra. Amikor meglátják, hogy 2024-et írunk, sikítva menekülnek vissza a középkorba.
16/18 anonim válasza:
"sikítva menekülnek vissza a középkorba."
Jaja, a vármegyék és ispánok, főispánok korába.
17/18 anonim válasza:
Nem az eurot fogjak bevezetni hanem a pengőt 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!