Hisztek a szellemekben?
Figyelt kérdés
Szellemek,túlvilág,természetfeletti lények? Vajon léteznek? Mi történik velünk a halál után? Tapasztaltatok már megmagyarázhatatlan eseményeket? Kapcsolatba léphetünk halott szeretteinkel?2023. dec. 25. 13:32
11/24 anonim válasza:
1-es te eszednél vagy?Mennyi is az általunk észlelhető világ?10-15%?És még ebből is sokmindent nem értünk,a két nagy elmélet egyesítésével évtizedek óta küszködnek a tudósok.
12/24 anonim válasza:
Én hiszek, volt már több tapasztalatom is. Csak nem akarom leírni, mert hosszas lenne, és tényleg sok időbe telne míg úgy fogalmaznám meg, hogy valaki félre ne értse, vagy valaki troll bele ne kötne.
13/24 anonim válasza:
#12, Hidd el, nem kell még ahhoz trollnak sem lenni, hogy belédkössenek emiatt itt gyiken. Én ha közveltenül, személyesen mesélem el valakinek, már gyakorlatilag ő kattosnak néz. :D
9-es voltam. :)
14/24 Senior Séf válasza:
A 64 mozgalmas és kalandos évem alatt semmi olyan nem történt, amire ne tudtam volna racionális magyarázatot adni.
15/24 anonim válasza:
Léteznek, szellemidézésnél többször megtapasztaltam. De tényleg veszélyes tud lenni az idézés.
16/24 anonim válasza:
Szellemekben nem, de a dzsinnekben igen. Amit sokan a szellemeknek tulajdonítanak, valójában a dzsinnek tevékenységének tulajdonítható.
17/24 anonim válasza:
Van itt egy felhasználó, aki mindenkit lepontoz, aki azt írja, hogy hisz a szellemekben.
18/24 anonim válasza:
#17, Jaja...ugyan ez igaz másik topikban is. Valszeg azonos user...
19/24 anonim válasza:
Egy rokonom eltűnt, azon az este arra ébredtem, hogy a szobámban áll. Csak a sziluettjét láttam a beszűrődő lámpafényben. A kutyám is akkor ébredt, nagyot nyújtózkodva az ablak előtt álló alaknak csóválta a farkát. Úgy köszöntötte, mint bármikor máskor. A kutya nagyon valóságos volt, az alak a szobámban nagyon valószínűtlen. Azt gondoltam, ez nem lehet. Visszafordultam a fal felé és aludtam tovább. Másnap reggel elkezdtek visszazáporozni a kézbesítetlen sms-ek, amiket neki küldtem még előző nap. Akkor kezdtem félni és akkor jutott eszembe a látomásom. Estére megtalálták a holttestét. Keresztény voltam. Nem hittem benne, hogy Isten enged bármiféle kapcsolatot halottakkal és mindig is kerültem az ilyesmit, mert tudtam, hogy a szellemidézés veszélyes. De azt hiszem, a testvérem lelke elköszönt tőlem. Pár hónap múlva meghalt a kutya is. Azóta nem hiszek Istenben.
20/24 anonim válasza:
Csak elköszönni jött, könnyíteni akart a terheden, hogy tudd, semmi valóban fontos nem veszik el a test halálával.
Csak kíváncsiság, de ez miért kérdőjelezi meg a Teremtőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!