Angyalok fotózása lehetséges?
Figyelt kérdés
Valóban angyalok? Egy gyönyörű éjszaka a tengerparton egy ismeretlen lány fotókat mutatott nekem a fényképezőgépén, fehéres körök voltak a levegőben, azt mondta angyalok. Hazatérve nézegettem a fotóimat, és az enyéimen is, rengetegen voltak! Megynilvánulnak igy, van erről ismeretetek?2010. okt. 20. 10:49
11/14 anonim válasza:
valóban csak kosz a lencsén, vagy a levegőben szálló por. amúgy sem a film, sem az érzékelő (ami hétköznapi használatra van) nem lát (rögzít) olyat, amit az emberi szem ne látna. sőt, a nyersanyag általában még kevesebbet is lát, mint az emberi szem.
12/14 anonim válasza:
"a tengerparton" szerintem ez mindent megmagyaraz, csak a homokszemcseket lattatok, esetleg port, bogarakat stb.. Lehet a lencsen es lehet a levegoben is.
13/14 anonim válasza:
Ezt Én is így tudtam, hogy porszemek, de most a hét végén elég párás körülmények közt volt módomban fényképezni és az egyik (hangsúlyozom csak az egyik képen!) szintén van ilyen izé. Egy helyszínen több képet csináltam egymás után ezért is lepett meg, hogy csak az egyik képen látszanak ezek a kis gömbök.
14/14 anonim válasza:
ó nem ezeket energiagömböknek nevezik sokan...szerintem ezek ahogy a fotót készítik vakuval a körülöttünk lévő tárgyakról visszatükröződő fények sokan azt állítják hogy szellemek de ez baromság :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!