Mi a te örangyalodnak a neve?
Figyelt kérdés
Valódi válaszokat adjatok légyszives. Fontos..2023. szept. 30. 13:48
23/29 anonim válasza:
Ritka amikor valakinek egy őrangyala van.
Nos megkérdeztem most az angyalaimat, de ilyen dolgokban mindig is rossz voltam. Biztos teljesen más a nevük, de valami olyasmit kaptam, hogy androas, plaeto.
24/29 anonim válasza:
Gyerekként meg voltam róla győződve, hogy Lucia és Luther a nevük.
Luther pedig valójában Luther Márton, aki a tisztítóhelyen volt évszázadokig, és most az a feladata, hogy vigyázzon mások életére.
25/29 anonim válasza:
Ha van is, nem szükséges, hogy tudd kicsoda. Elindult ez az őrület, hogy angyalokhoz imádkoznak stb., holott ők parancsot teljesítenek.
26/29 anonim válasza:
Szerintem nem kell tudni a nevét.
27/29 Weirby válasza:
Az én őrangyalom neve Camael. Meditáció közben hallottam először a nevét. Am ő egy erős és bátor angyal, és mindig mellettem van amikor nehéz helyzetbe kerülök vagy segítségre van szükségem. Sokszor éreztem már a jelenlétét és sokszor segített ha bajba kerültem.
29/29 anonim válasza:
Gábriel Arkangyal. Nem hiszek az ilyesmiben, amikor kicsi voltam anyukám megnézette a helyi vajákossal😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!