Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mire kell figyelni egy ilyen...

Mire kell figyelni egy ilyen helyen, ahol természetfeletti lények vannak?

Figyelt kérdés

Olyan lényekre gondolok, amiket valószínűleg furcsa mező vesz körül, nem fizikai lények. Ismerek egy helyet a környéken, ahol már láttam ilyesmit, és sok más dolgot is. Most el akarok oda menni, mivel onnan, sokkal könnyebben lehet érzéseket továbbítani, mint máshonnan, természetesen a helynek van egy magasabb pontja is, ott pedig intenzívebb az érzés, és az is, hogy van körülöttünk valami. De mozogni is lehet látni őket, nem halványan, hanem mintha, visszatükröznének valamit.

Mindenesetre, nagyon fontos ez a mostani dolog. A magasabb pontú helyet, a gravitáció végett választottam, ugyanis, azt tapasztaltam, hogy a gravitáció képes az átküldött dolog idejét csökkenteni, ami problémát eredményezhet. De ha nincs amibe ütközzön, akkor rendben van.

De, itt jön a probléma, az érzés, a környezetre is kihat, és talán probléma is lehet belőle. Nem egy ártalmas dologról beszélünk, hanem arról, hogy ez az utolsó esélyem, de egy utolsó pozitív gondolattal. Vagyis, ők is megfogják érezni, az utolsó esély érzését. Még akkor is, ha nem róluk van szó.

Nemtudom, hogy problémát okozhat e.

2023. aug. 31. 03:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

mivel túl árnyaltan fogalmazol, nem hiszem h bárki válaszolna a kérdésedre. ez inkább amolyan beképzeld önreklámozásnak tűnik.

sokan írhattak rád és mégsem írod meg a helyet és igen, az is fura, hogy elárulod h a közeledben van. én már azért se mennék el, mert akár te is rá ronthatsz arra akinek megírtad a helyet.

sehol sem látom h itt bárki tudott golna a kérdésedre válaszolni, mert nagyon nem lehet érteni h mit is akarsz.

2023. szept. 5. 08:11
 12/25 anonim ***** válasza:
44%

továbbíts akkor nekem érzéseket. én hiper érzékeny vagyok..nem kell ehhez különleges hely.

áttetszősen látod, vagy fehéresen halványan? mert ez a vissza tükröződéses sztori nem egyértelmű.

mire kéne ügyelni? neked is jogod van ott lenni és bármit csinálni.

2023. szept. 5. 08:17
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
én más elérhetőségemet sem adnám meg csak úgy...
2023. szept. 5. 08:20
 14/25 A kérdező kommentje:

9-es. Nem számít, hogy azt írtam, hogy a közelben van. Ugyanis, a közel bárhol lehet a világon. Az általánosítást fejezd be, hülyeség amit írsz, azon kívül olyan remélni nem éppen kéne, amit reméltél nekem. Nem mintha számítana, de, legyen ez most tanulság a részedre.

De, így már érted, hogy miért is vagyok elővigyázatos, és miért nem egyből leírtam a hely területét.

10-es. Esélytelen, hogy leírjam, először is ha kérni akarsz valamit, más stílusban kéne kérned. Másodszor, már eléggé elfajult a dolog ahogy látom, "má".

11-es. Nem, én így fogalmazok, ezen kívül nemtudom, hogy miért is lehetne önreklámozás. De nem számít, én ezen vitatkozni nem fogok. Egyébként 2 személy írt rám, azok közül egyikre se fogok válaszolni, mivel annyit el lehet mondani, hogy a két üzenet közül az egyik üti azt, ami egy válasz volt.

13-as. Nem kötelező megadni, hozzáteszem, én adtam meg.

Mindenesetre, köszönöm a válaszokat, a vitának itt és most vége.

2023. szept. 5. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:

értelmetlen amiket írsz. igenis a te stílusoddal is nagy bajok vannak. elvárod h könyörögjenek vagy segg@t nyaljanak neked.

eleve szánalmas h a kérdésedben azt írod h az utolsó esélyed stb.

te is elég agresszívan vitatkozol másokkal, míg elvárod h ne tegyék, míg te csak azért is megteszel.

azért észre kéne venned magadat.

önreklámozás, mert még mindig arról van szó h te tudsz egy helyet, jaj te kiváltságosan látsz lényeket, elvárod h könyörögjenek neked h megtudják tőled a helyet.

a kérdésedre a választ nem kaptad meg és nem is kéred. csak agresszívan és feleslegesen vitatkozol másokkal.

meg sem írtad azt h milyen érzésekre gondolsz ahogy azt fentebb kérdezték.nyílván azt sem h miért gondolod utolsó esélyként vagy bármi mas infót a kérdéseddel kapcsolatban.

tehát nem is érdekel téged a kérdésed. akiket érdekelt és kérdeztek azoknak nem adtál tájékoztatást, több infót.

tehát most érdekel téged a saját kérdésed vagy sem?

csak vitatkozol értelmetlenűl másokkal?

önmagaddal sem vagy tisztában, nemhogy a saját érzéseiddel, hogy azt át tudd küldeni. ami nyílván hazúgság, mert még mindig nem írsz semmi infót a saját kérdéseddel kapcsolatban. tehat nem is akarod h segítsenek neked.

csak nagyképűen agresszívan osztasz ki másokat.

te nem bírod a negatív írásokat, miközben te is negatívan vitatkozol vissza.

én is írhatnám nagyképűen h akkor nem is érdemled meg a kérdésedre a választ, ami sztem nem is érdekel.

vedd észre, mások kérdeztek tőled és nem válaszoltál rá.

2023. szept. 9. 18:16
 16/25 anonim ***** válasza:
44%

legyen ez most tanúság?

más stílusban kéne kérned?

ez elég nagyképűnek hangzik és igenis neked is akkor mas stílusban kéne írnod.

feléd tett kérdések, amik nyílván a tényleges kérdésedre akarnak segíteni vagy választ adni:

milyen érzéseket akarsz tovább adni?

hogyan érted azt h tükröződően látsz lényeket?

mire gondolsz h ez az utolsó esélyed?

tehát most érdekel téged a saját kérdésed vagy sem?

nagyon leragadtál azoknál akik tudni akarták azt a helyet. minek foglalkozol ilyenekkel???

2023. szept. 9. 18:27
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

okés h írsz privátban, de feleslegesen írod meg azt h te mit látsz abból amiket te és mások írtak. még mindig nem adtad meg azokat az infókat amikre mások kíváncsiak h válaszolni, segíteni tudjanak a valódi kérdésedre.

nehari, de senkit nem érdekel h kit pontozol le és kit nem.

már vilagos számomra h valóban nem is érdekel téged a saját kérdésed, csak nagyképűen előadni próbálod h te olyan különleges vagy.

tehát kamu az egész kérdésed.

ennyi erőből azt is írhatnám, sőt írom h a nagy különlegesnek érzésed miatt azok a lények rád támadnak. ha az emberek is itt.

önismeret szavát nem nagyon érted ezek szerint. azt sem fogod fel amiket mások írtak.

bár nekem egyre világosabb az h itt mindenkinek igaza van rólad.

csak nagyképűsködsz és valójában minden amit csak írsz az hazúgság.

2023. szept. 9. 18:43
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

nekem is írt.valóban csak az egója felesleges növeléséről szól minden. minden kamu amit ír.

biztos nem ismeri sem a valós életer, sem a misztikus élet részeit sem.

2023. szept. 9. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
csak azok érdeklik akik kiakarjak szedni belőle a nemlétező helyet és akiknek megírja azokra rátamadjon. vagy azokra támadjon akiknek csak atért sem írja meg.
2023. szept. 9. 18:55
 20/25 anonim ***** válasza:
azért nem írok privátba, mert ide kéne írnod neked. de te vagy ahhoz gyáva!
2023. szept. 9. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!