Csorokorok kérdése:
Egy alakváltó vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel belenéztem a tükörbe, amiben mást láttam mint ami én vagyok, meg is ijedtem, majd mikor belenéztem megint, már semmi nem volt ott.2023. aug. 18. 22:51
1/12 anonim válasza:
Mit láttál mást? amikor meg nem láttál semmit akkor meg vámpír vagy
2/12 A kérdező kommentje:
A tükör körül mit láttam?
2023. aug. 18. 23:53
3/12 anonim válasza:
Szerintem igen, alakváltó vagy.
Kérdezd meg a szüleid,hogy nem lehet,hogy igazaból örökbe fogadták? Lehet,hogy nem ugrik be nekik elsőre,törni kell kicsit a fejüket,de ha igen akkor az vagy!
Tovább megyek, állítólag megjelent Spanyolországban egy olyan égi jelenség tegnap előtt az égen ami arra utal,hogy egy alakvaltó felfedezte képességét.Szerintem te vagy az.
4/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy ablak volt inkább és nem tükör? Vagy egy kép a falon? Van az az alkoholmennyiség, amikor ezek összekeverhetőek.
5/12 anonim válasza:
Nem, de komoly mentális betegséged viszont lehet, szóval minél előbb menj orvoshoz!
6/12 anonim válasza:
Nem vagy az csak élénk a fantáziád. És vannak bizonyos szerek is, amelyek elősegítik, hogy ez meg is jelenjen.
7/12 anonim válasza:
1.Fáradtság
2. Uri Geller könyvben van valami hasonló sztori asszem. De ott gci sokáig kell magadat a tükörbe nézni
8/12 Mendy98 válasza:
Ettől nem leszel alakváltó. Szívesen lennék az én is mondjuk, tök jó lenne. 😁A tükrök átjárók a szellemvilágból. Onnan láthattál valakit.
9/12 anonim válasza:
Nekem is vàlltozik az arcom, hol ovàlis formàjù, hol kerek az alakja, hol simàbb és néma megint màs valahogy. Tôbb arcom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!