Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hi! Távérzékelők, clairvoyance...

Hi! Távérzékelők, clairvoyance-ok, vagytok itt? Pls egy távpillantás rám, az ügyben, hogy van-e rajtam jelen pillanatban megszálló gonosz?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!

2023. júl. 2. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nézem.

Nincs rajtad semmi/senki.

2023. júl. 2. 18:55
 12/15 A kérdező kommentje:
#11. Köszönöm. Azt még esetleg meg tudod nézni vagy kérdezni, hogy hányadik dimenzióból (vagy honnan) hallom?
2023. júl. 2. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:

3. dimenzióból, amiben tebis létezel.

Én azt érzem, hogy a te saját elméd az. Szóval amikor megnézem, hogy mi ez, kb ugyanaz az energiája, mint neked, és nem egy tudatos valamit látok, szóval az agyad egy funkciójának eredménye lehet / az elméd teremtetje. Ez a hang te vagy.

2023. júl. 3. 12:32
 14/15 A kérdező kommentje:

#13. Nem az én hangom.

De most más az állapot, tehát lehet, hogy már a mostanit vagy tegnapit észlelted, nem pedig azt, amire vonatkozott a kérdésem.

2023. júl. 3. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Leírom egy kicsit részletesebben, hogy érthetőbb legyen.

Korábban egy ideje volt egy helyzet. Amikor feltettem a kérdést, akkor már éreztem a változást, tehát pont arra voltam kíváncsi, hogy már "lekopott"-e?

Tehát még hallottam, de jóval kevésbé.

Annak nagyon örülök, ha már nincs rajtam.

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

2023. júl. 3. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!