Ha évente több 100 új fajt fedeznek fel akkor mért zárja ki valaki 100%osan a yeti és társai létezését?
Figyelt kérdés
gondolok én itt még a chupacabrára,a loch nessi szörnyre(vagyis tavi szörnyekre),az óriáspolipokra,a nagylábúra és még sorolhatnám2010. okt. 12. 14:34
11/29 anonim válasza:
"a loch ness-i "szörnyről" készültek képek is,olyan korban amikor még nem tudtak számítógépekkel különböző hamisításokat végezni sem máshogy"
tájékoztatás/javítás jelleggel: már régebben is tudtak hamisítani képeket
12/29 anonim válasza:
írtam utána hogy bebizonyították az "eredetiségét"...
13/29 anonim válasza:
mert ez az évi 100 új faj mind mikroszkopikus kis izé valahol a tenger seggén :D
14/29 anonim válasza:
15/29 anonim válasza:
hát elég satynya lenne kardszárnyú delfin uszonynak, inkább akkor már egy faág, de ez a kép tuti nem azt ábrázolja, aminek az emberek hiszik. ennek ellenére fenntartam amit az előbb mondtam, hogy lehet hogy létezik
16/29 anonim válasza:
félreértés ne sessék, nem azt mondom, hogy kardszárnyú delfin volt. de egy hangyaf*sznyit valószínűbbnek tartom, minthogy egy történelem előtti lény, aki csúnyán eltévedt és elfelejtett meghalni
17/29 anonim válasza:
láttam én bizony azt a Loch-Ness-i szörnyt, legalább hét vagy nyóc éve is megvót, én meg a jó mátkám csak csónakázgatunk, egyszer csak egy hatalmas lényezet,
egy óriási rákfajzat őskori szörnyeteg ugrik ki a vízből.
18/29 anonim válasza:
Aki a Yeti létezését tagadja az nem csak tudatlan, de buta is. Pl. párszáz éves kínai természettudományi állatgyűjteményben a Yetit ugyanolyan állatnak sorolták, mint a többit. A múlt században rengeteg expedíciót indítottak elég nagy sikerrel. Persze a Yeti egész más, mint ahogy sokan elképzelik. Ha valaki röviden, közérthetően és tényszerűen szeretne róla olvasni, nézze meg pl. a Titkok Könyvét (Nemere István), de komolyabb forrásokban is utána lehet nézni.
19/29 anonim válasza:
A legelsőnek: Többször lőttek már le (vagy öltek meg) Yetit, vizsgálták is, attól, hogy te nem tudsz róla, még megtörtént. Lehet, hogy nem mentek oda személyesen hozzád, hogy: Haver, képzeld megöltünk egy Yetit, lehet hogy nem küldtek neked hivatalos értesítést, de történtek ilyen esetek. Csak utána kéne olvasni és utánaolvasni, nem csak a buta fejedből mondani a tudatlan megalapozatlan sületlenségeket.
20/29 anonim válasza:
ezaz, a yeti létezik, itt a bizonyíték:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!