Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha évente több 100 új fajt...

Ha évente több 100 új fajt fedeznek fel akkor mért zárja ki valaki 100%osan a yeti és társai létezését?

Figyelt kérdés
gondolok én itt még a chupacabrára,a loch nessi szörnyre(vagyis tavi szörnyekre),az óriáspolipokra,a nagylábúra és még sorolhatnám
2010. okt. 12. 14:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"a loch ness-i "szörnyről" készültek képek is,olyan korban amikor még nem tudtak számítógépekkel különböző hamisításokat végezni sem máshogy"

tájékoztatás/javítás jelleggel: már régebben is tudtak hamisítani képeket

2010. okt. 12. 16:50
 12/29 anonim ***** válasza:
52%
írtam utána hogy bebizonyították az "eredetiségét"...
2010. okt. 12. 16:51
 13/29 anonim ***** válasza:
13%
mert ez az évi 100 új faj mind mikroszkopikus kis izé valahol a tenger seggén :D
2010. okt. 12. 16:59
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

ha erre a képre gondolsz, akkor persze, eredeti

[link]

de ha valaki lát egy képen valamit, és azt mondja, hogy az egy nyak, akkor a sok buta ember azt fogja mondani, hogy az egy nyak. mondjuk egy őslény nyaka. aha. ezt egy kicsit valószínűbbnek tartom:

[link]

2010. okt. 12. 17:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
hát elég satynya lenne kardszárnyú delfin uszonynak, inkább akkor már egy faág, de ez a kép tuti nem azt ábrázolja, aminek az emberek hiszik. ennek ellenére fenntartam amit az előbb mondtam, hogy lehet hogy létezik
2010. okt. 12. 17:17
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
félreértés ne sessék, nem azt mondom, hogy kardszárnyú delfin volt. de egy hangyaf*sznyit valószínűbbnek tartom, minthogy egy történelem előtti lény, aki csúnyán eltévedt és elfelejtett meghalni
2010. okt. 12. 17:27
 17/29 anonim ***** válasza:
37%

láttam én bizony azt a Loch-Ness-i szörnyt, legalább hét vagy nyóc éve is megvót, én meg a jó mátkám csak csónakázgatunk, egyszer csak egy hatalmas lényezet,

egy óriási rákfajzat őskori szörnyeteg ugrik ki a vízből.

2010. okt. 12. 18:06
 18/29 anonim válasza:
100%
Aki a Yeti létezését tagadja az nem csak tudatlan, de buta is. Pl. párszáz éves kínai természettudományi állatgyűjteményben a Yetit ugyanolyan állatnak sorolták, mint a többit. A múlt században rengeteg expedíciót indítottak elég nagy sikerrel. Persze a Yeti egész más, mint ahogy sokan elképzelik. Ha valaki röviden, közérthetően és tényszerűen szeretne róla olvasni, nézze meg pl. a Titkok Könyvét (Nemere István), de komolyabb forrásokban is utána lehet nézni.
2010. okt. 12. 18:47
 19/29 anonim válasza:
69%
A legelsőnek: Többször lőttek már le (vagy öltek meg) Yetit, vizsgálták is, attól, hogy te nem tudsz róla, még megtörtént. Lehet, hogy nem mentek oda személyesen hozzád, hogy: Haver, képzeld megöltünk egy Yetit, lehet hogy nem küldtek neked hivatalos értesítést, de történtek ilyen esetek. Csak utána kéne olvasni és utánaolvasni, nem csak a buta fejedből mondani a tudatlan megalapozatlan sületlenségeket.
2010. okt. 12. 18:49
 20/29 anonim ***** válasza:
56%

ezaz, a yeti létezik, itt a bizonyíték:

[link]

2010. okt. 12. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!